El fog tűnni a kötényhasam?
Császármetszés + 40 kg súlyfelesleg után nagyszerű kötényhasat növesztettem sajnos. Azóta életmódot váltottam, sportolok diéta mellett. Nem sietek, nem sanyargatom magam, normális ütemben fogyok. Viszont a kötényhasam eddig csak lapult, de még mindig borzalmasan lóg. Ellipszis trénerezek, plusz duci torna, heti 4-5x. 31 éves vagyok. Ha elértem a normális súlyomat, van annyira alkalmazkodó ilyen korban még a bőröm, hogy eltűnjön? Esetleg valami torna ezeken kívül?
Köszönöm! :)
Inkább nem fog eltűnni, mint igen... nem lehetetlen, de esélyesebb, hogy nem.
Nem tudom, mennyit fogytál eddig, illetve mikor voltál utoljára orvosnál. Mindenképpen menj el, és dokumentáltasd a súlyodat, mert ha sikerült lefogyni, és egy évig tartani, TB-re megcsinálják a hasplasztikát. Ha nagyon nem tudsz majd megbékülni vele, csak ez lesz a megoldás.
170 centi vagyok, terhességeim után 72 kilóra híztam. Leadtam 10-et, sportolok, de egyértelműen látom már, hogy nekem plasztika lesz a vége. A hasam teteje már szinte kockás, alul meg domborodik ez a vastag, puha bőr. Ha fekvőtámasz helyzetben vagyok, csüng.
Ezt azért írom, mert szerintem nem híztam meg extrém módon. Ez inkább alkati kérdés. Nekem ilyen gagyi bőröm van. (Ezzel szemben a tesóm 163 centi, volt már 100 és 60 kiló is, mégis gyönyörűen tudja követni a bőre. Striái sincsenek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!