Az tényleg igaz ha valaki fogy akkor kisebb lesz a cipőmérete?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 17:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaz.
Nem, nem igaz.
29 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de lehetséges. Nekem is kisebb lett a lábam, de szerencsére nem egy méretnyit (így is 36-os volt), 20 kg-ot fogytam. Barátnőm 6-7 kg után már kisebb cipőt vett.
4/11 anonim válasza:
Pár kg-nál nem valószínű, nagy fogyásnál lehetséges, pláne ha vizesedtél. De nem 100%. Anyukámnak fixen 38-as (volt) a lába 46 és 90 kg-osan is.
5/11 anonim válasza:
2 es vagyok
Szerintem alkat függő, mert én kb 13kg-t fogytam, de akkor sem voltam nagydarab csak rosszul oszlott el.
6/11 anonim válasza:
Szerintem leginkább szélességben mehet le valamennyi a lábból.
8/11 A kérdező kommentje:
#7. Mondjuk azt gondoltam, hogy nem a lábujjam lesz kisebb. :D
2021. júl. 11. 20:22
9/11 anonim válasza:
Ha a túlsúly miatt bedagadt vagy zsíros a lábfejed, akkor nagyobb számú lábbeli lesz a kényelmes, miközben hosszra nem lenne rá szükség. Jelentős túlsúllyal kell rendelkezni ahhoz, hogy a zsír miatt a lábfej valódi hossza is növekedjen, mivel ezekre a részekre hízik legkevésbé az ember.
10/11 anonim válasza:
Nekem 1-1,5 cipőméretet csökkent, kb. 15 kg fogyásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!