Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akármennyit tornázok, diétázok...

Akármennyit tornázok, diétázok nem megy le a hasam. Miért?

Figyelt kérdés
Lehet ez a genetika is? Mindíg is lapos hasat szerettem volna, de nem megy. A magasságomhoz képest megnéztem és kórosan sovány vagyok, a hasam mégis nagy :S
2010. aug. 27. 10:48
1 2
 1/19 anonim válasza:
Nem hiszem hogy genetika függő lenne.. Lehet olyanokat eszel amitől a gyomrod felpuffad ... ez is lehetséges
2010. aug. 27. 10:52
 2/19 anonim ***** válasza:
mutass egy képet magadról...de látatlanban megmondom, ha kórosan sovány vagy, akkor még egy falat alma is meglátszik, miután megetted
2010. aug. 27. 10:53
 3/19 anonim válasza:
kórosan sovány? mutatsz egy képet? hány centi és kg vagy te?:S
2010. aug. 27. 10:54
 4/19 anonim ***** válasza:

Ez tipikus probléma. Nem kapott a szervezeted elég tápanyagot, ezért az izmaidat teljesen lebontotta és a zsírt a hasadra elraktározta.

Egészséges táplálkozás, ennyi a titok.

2010. aug. 27. 10:59
 5/19 A kérdező kommentje:

Értem köszi a válaszokat.

168 centivagyok és 48 kiló. De a hasam nagy, tényleg, kibuggyann a gatyából, de nagyon. Nem vagyok anorexiás. A mérleg keveset mutat, de mégsem úgy látszik. 16/ L

2010. aug. 27. 11:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Milyen diétát csináltál?
2010. aug. 27. 11:16
 7/19 anonim ***** válasza:
mert eszetlenül csináltad valószínűleg.. most azonnal állj át a napi MINIMUM 1500kcal-ra (ha lehet 5 étkezésben, de nem alapfeltétel) heti 5* napi 1óra sport (bicikli, futás, úszás) vagy 2 óra séta. aztán azt felejtsd el hogy 6 után nem szabad enni. lefekvés előtt 2-3 órával ehetsz még, de egy kis gyümölcsöt akár előtte 1 órával is! nem szabad éheztetni magad mert csak rosszabb lesz!
2010. aug. 27. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
képet kérünk!!!
2010. aug. 27. 11:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

:D

Én is voltam így. Ez azért van, mert keveset eszel, a gyomosavval van valami(nem használódik el, vagy mittudomén. Azt mondta gondoljak arra, h ahol éheznek a gyerekek, a hasuk mégis fel van fúvódva...). Már nem emlékszem, de tiszta hülyének néztem az orvost mikor azt mondta, hogy egyek többet. Fogyni akarok, és egyek többet? Hmm. És így van. Kb 3 napig többet ettem, de ugyanúgy tornáztam, és laposabb lett a hasam. Szóval itt inkább a torna a lényeg.

22/L

2010. aug. 27. 11:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem így járt egy ismerősöm, az anyja addig hajszolta,hogy kövér, míg a csaj esztelen fogyókúrába kezdett, és tök vékony volt a csaj, de a hasa meg nagy. Komoly betegségei is voltak/ vannak és soha többet nem ehet úgy, mint egy rendes ember, meg van írva neki,hogy mi jöhet, mi nem. Az anyja, meg ezek után ilyet szól, hogy ne mondjuk előtte,hogy kövér. Hát mész te a jó büdös fenébe, a lányod sose volt az... Idióta... Milyen anya az ilyen?
2010. aug. 27. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!