Mennyi mozgás fér be az időtökbe napi vagy heti szinten és mit sportoltok?
Napi 2-3 óra, kivétel szombat, akkor pihenek.
Amúgy sokat számít napi fél óra is, ha rendesen és rendszeresen csinálod.
12. Igen, van egyfajta függőségem a dolog iránt de nem is lehet másképp mert sokszor fáj (balettozok).
Nekem úgy jön össze rá az idő, hogy sok mindent nem csinálok, amit mások csinálnak. Nem tv-zek, nem járok szórakozni, nincs gyerekem (tudatosan). Sajnos udvarom és házikedvencem sincs de egy kutya mellett is már lejjebb kellene adnom és meg is teszem majd ha lesz kutyám. De akkor meg ott a kutyával fogok mozogni, szóval a mozgás megmarad. Este 6-kor kezdődnek az edzéseim, 8-ig vagy 9-ig tartanak, attól függ hogy van-e spicc is aznap, az a hosszabb. Munkában 4-kor végzek, edzésig 2 "szabad" órám van, ha főzök aznap, akkor csak egy. Éjfél körül fekszem, odáig marad még 3-4 szabad órám. Takarítást hétvégén rendezzük ketten, ügyet intézni nem igazán szoktam mert minden online van, pár perc alatt kész. De nekem megéri, enélkül nem lenne teljes az életem, pl. most a kényszer home office alatt ez mentette meg az elmémet a pusztulástól.
Én heti 1x eljárok 2 órát fallabdázni. És heti 3x kimegyek futni amikor már nincs 50 fok.
De vettem itthonra szobabiciklit, hogy akkor is tudjak mozogni, ha szakad az eső.
Heti 3x futok, emellett napi 30-40 perc kutyaséta. Esetleg a futás helyett otthoni HIIT vagy cardio egy órában, ha nem tudok futni. De gondolkodom egy otthoni szoba biciklin is, mivel sokszor alakulhat úgy, hogy az ember nem tud kimenni futni és ha otthon is van eszköz, akkor azzal lehet jól kardiózni.
Ezenkívül heti 2x otthoni súlyzós edzések, resistance trainingek 30 percben. Utána leveztésnek jóga.
Ez megy normális esetben, de most vizsgaidőszakom van, össze vissza zabálok és mozogni sincs kedvem. Vannak ilyen időszakok, de nem is a tökéletességre törekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!