Mit ajánlotok fogyáshoz? Has, comb, erről a kettőről szeretnék sokat leadni mivel már eléggé zavar. De nem tudom sose, hogyan kezdjek hozzá. Olvastam hogy vannak gyógyszerek hozzá ami segít mellé(pl: Super fat Burner) de ezek nem tudom mennyire segítenek és mennyire lenne egészséges hozzá. Konditerem meg stb megoldható lenne. De az kéne ami gyorsan segít mivel azért sok időt se akarok vele eltölteni(éveket)
Próbáld ki azt mellékesen, hogy egy nap 3 étkezés helyet (vagy egy nap te ahányszor étkezel) vidd feljebb. Szóval gondolok arra, hogy keveset egyél, de többször. Ehhez mehetnek a laktató ételek amikben kevés kalória van, de azért ne is éheztesd magad. :D
2021. júl. 2. 20:55
4/11 anonim válasza:
Csoda tablettákban nem hiszek, szerintem fölösleges
Meg amiket láttam ilyen before after dolgokat, általában 1 év edzés után lesz olyan vagy ahhoz közeli az alakod amit szeretnél
Kitartás az alapja mindennek
2021. júl. 2. 20:59
5/11 A kérdező kommentje:
De szerintem ennyivel nem fogok fogyni sokat.
2021. júl. 2. 21:00
6/11 anonim válasza:
Kalóriaszámlálást ajánlok. A neten vannak kalkulátorok, az alapján megtudhatod, hogy kb. mennyi kalóriát kell enned ahhoz, hogy fogyni tudj. 1200 alá semmiképp se menj, ne siesd el annyira. Edzőterem is remek, futás, biciklizés meg ilyenek tök jók zsírégetésre, de izmosodni sem árt.
Ha a kalóriákra figyelsz, tudsz fogyni. Évekbe semmiképp se fog telni szerintem, hacsak nincs rajtad nagyon nagy fölösleg, de szerintem egy év alatt 30-40-50 kg-t is simán le lehet adni, ha valakin van annyi fölösleg. Evvel csak azt akarom mondani, hogy ne siesd el, ha csak tényleg nincs rajtad hatalmas súlyfölösleg, sehogy sem fog évekbe telni.
2021. júl. 2. 21:58
7/11 anonim válasza:
Sport
2021. júl. 2. 22:52
8/11 anonim válasza:
Lowcarb
2021. júl. 3. 01:58
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb: csak zöldség,gyümölcs,hal,víz. Plusz sok mozgás.Tehát ami ezen kívül van azt ne egyél. Pl: kenyér,üdítő és minden ami nincs felsorolva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!