Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék megszabadulni a...

Szeretnék megszabadulni a fölösleges kilóimtól minél hamarabb. De hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék pár kilótól megszabadulni..

a hasamról és a fenekemről szeretnék leadni, milyen módszerrel érhetek el a leggyorsabban valami eredményt??

nem akarok koplalni sem, mert az sem jó.. de minél gyorsabban szeretnék lefogyni.

mit tegyek..

2010. aug. 26. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kötelet vegyél te nyomorék !

:-)

2010. aug. 27. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább neked kéne :) Ahhoz képest, hogy ez a szakmád elég hülye vagy. Még egy olyan ember is tudja, hogy minden ember más, mindenki máshogy fogy, aki soha életében nem foglalkozott ezzel... Mondd, miért fogyott az a barátnőm 80kg-ról 55-re aki fogyókúra ideje közben (a szemem láttára)csokit és sütit zabált? Jó, négy után nem evett, de egy nap két-három tábla csokit bevágott, a sütikről nem is beszélve. És miért fogyott csak 11 kg-ot fél év alatt az, aki reggeli után csak gyümölcsön meg natúr joghurton élt??Ráadásul futott is... Tudod ezt nevezik genetikának :)Hiába osztogatod itt neten ismeretlenül az észt az embereknek, ahhoz, hogy tudd ki mitől fogy nagyon is ismerned kéne őket :) Ja, és ki ne felejtsem, nem jókedvemből írtam ezeket, nekem is van egy is közöm ehhez, talán több is mint neked... :)
2010. aug. 27. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok a barátnődhöz! :-D

Vegyél neki Nutellás szalonnát, hátha egészséges lesz tőle.

Amúgy ha csokival fogyott, akkor mitől hízott? Lenyelt egy malacot? :-D

2010. aug. 28. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!