Szerintetek még hány kg-t kell fogynom? Mennyi rajtam a felesleg?
Figyelt kérdés
180 cm magas vagyok.
117 kg-ról 93 kg-ra fogytam.
Sportolok és diétázok.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2021. jún. 24. 21:02
11/11 anonim válasza:
Hát jó nehéz voltál, gratuláció az eredményhez, de szerintem most már ne ess át a ló túloldalára se. Jobb, ha egy srác erősebb, masszívabb, combosabb alkat, mintha vézna lenne. 10-ből 8-an szánalmasan vékonyak, pláne a végtagjaik, nem kell hozzájuk igazodni, csak azért, mert ők a többség, és néhányan teszik itt az agyukat, a "kockahas hatvan kilójukkal", ahelyett, hogy veszettül gyúrnának, és tömegelnének. Fogyjál még mindenképp egy három kilót, aztán meglátod. Ha vállasabb, izmosabb vagy, illetve leszel, jó a 88-90 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!