Szerintetek normális esetben 4 havonta egy szelet csoki sok?
fél percenként: lélegzés
két óránként: ivás
négy óránként: evés, vizelés
fél naponta: fogmosás
naponta: alvás, széklet
teccik ez a beosztás? Bírjátok tartani? :D
Valaki megírhatná priviben azt a "fura programot"
najó b@szdmeg lehet h te úgy születtél, h nem vagy hízékony, de álljál le! tudod a sok nyomoronc, akik szétkoplalják az agyukat, aztán hoppá 2 hónap múlva visszahízzák az egészet vagy a kétszeresét, nem értik a lényeget, h nem az a fontos, h betartsák a diétát, hanem az ÉLETMÓD változzon. ÉS IGEN, EBBE BENNE VAN AZ IS H NEM ZABÁLJUK TELE MAGUNKAT ÉDESSÉGGEL NAPONTA. szerinted ha valaki naponta telezabálja a pofáját csokival az nem hízik vissza? dehogynem! Lehet h te ott eszed a napi ezer pizzádat vagy honnan tudjam, de képzeld el, van olyan ember, aki ha egy kicsivel többet eszik, meglátszik rajta. Az meg pláne, h azért fogyókúrázom egy ideje, és tapasztalatból is írom, h visszaesni elég könnyű a normális kajálástól a zabálásig, és valahogy ki szeretném ezt küszöbölni ! És tudod kevésbé tartom magam szánalmasnak azért, h csinálok magamnak egy saját programot, amibe eléggé sok akaraterő van, pláne, h 30 kg-t fogytam és immár 1 éve meg van ( először csak 20-at fogytam 3 éve, azt is mmegtartottam), minthogy az a sok nyafogó nem tudom minek nevezzem, akik hisztiznek, és azt hiszik hogy megcsinálnak egy 90 napos diétát vagy bármit, és utána vissza is állhatnak az eredeti kajálásukra, és utána szedik fel a kilókat.JO-JO EFFEKTUS!!! Agyuk nincs az ilyeneknek. VALAHOGYAN eljutottak ahhoz a súlyhoz, szóval logikus, hogy régen rosszul ettek,rossz volt az evés mozgás arány és ezen VÁLTOZTATNI KELL. IGEN MEGLEPŐ. És igen meglepő, hogy vannak jobban hízlaló kaják, amiket jobb ha mellőzöl, főleg ha ismered magad, h nem biztos h megtudod állni a mértéket. Ez olyan mint hogy nem eszel sok lekvárt mert elrontod a gyomrodat. Sajnálom, és bocsássatok meg, h felmertem tenni egy ilyen kis kérdést, mert sikerült lefogynom és megszeretném tartani ! Azt meg pláne bocs, h amúgy adom itt a tanácsokat elég sok helyen, és sikeresen !
És tudod attól, hogy még nem fejtem ki, nem zúdítom vadidegenekre hogy mi ez a program meg stb, attól még nem biztos h baromság. SEMMIT nem tudsz róla érted? SEMMIT.
Innentől a húsziqs barmok kerüljenek mert nem hiszem el h egy kérdésre nem lehet válaszolni ! Aki válaszolt NORMÁLISAN, annak meg köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!