Szerintetek normális esetben 4 havonta egy szelet csoki sok?
Figyelt kérdés
Részleteket most nem írok, h miért kérdezem, akit érdekel, az írja, megírhtaom(szerintem nem annyira lényeges).2010. aug. 25. 23:46
1/21 anonim válasza:
engem érdekel, miért olyan fontos, de a véleményem, hogy sportos életmód és normális kaják mellett naponta is belefér pár kocka csoki vagy egy sütemény
3/21 anonim válasza:
jó, azért nem kéne dicsekedni. te is nagyon jól tudod, hogy 4havonta egy csoki nem sok. mi lesz a következő kérdésed? Tízévente egy marhapörkölt hízlal? Ne csinálj már hülyét saját magadból, és minket se nézz annak.
4/21 A kérdező kommentje:
első: kezdek leállni a fogyókúrával. Életmódot akartam és akarok változtatni és ez így is fog maradni! És egy elég fura programot csináltam, felosztottam a kajákat, hogy mi az amit napi/heti/kétheti/havi/kéthavi/3havi/4havi szinten ehetek:D és így féltem h a csoki sok lesz :) köszönöm a véleményetek!
2010. aug. 25. 23:57
5/21 anonim válasza:
szerintem normális esetben még 4 naponta sem lenne az. :)
6/21 anonim válasza:
Ja... NORMÁLIS esetben... de hogy te normális vagy-e, kedves kérdező, abban nem vagyok teljesen biztos.
7/21 anonim válasza:
egy szelet csoki?nem nem nem hallani se akarok róla csoki forevör egészség never
8/21 anonim válasza:
Én minden nap eszem csokit,dagi mégsem vagyok:D
9/21 anonim válasza:
Az étcsoki olyan, mint a vörösbor. Kis mennyiségben orvosság. A kakaónak rengeteg jótékony hatása van. Még a fogyólkúrázókra is!
24/L fogyókúra közepén
10/21 anonim válasza:
Ha ennyire aggaszt,akkor edd meg a csokit,megnézed a papírján a kalóriaértékét és annyival többet szobabicajozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!