Mennyi idő alatt tudnék megszabadulni 15kg-tol?
Sziasztok, nem nagyon akarok belemenni a részletekbe, de volt egy hosszab idő, ami bizonyos okok miatt megváltoztatott, és felszedtem rengeteg plusz súlyt.
190cm vagyok, és 123.7kg, és minél “rövidebb” időn belül leszeretnek menni 110kg alá, tudom, nem az a normális súlyom, de nagyon motiváló lesz, ha elkezdem ezt csinálni. Az interneten azt olvastam, hogy CSAK a szervezetem magától, 2700kaloriat eget el egy nap, de emellett el járok sétálni napi szinten, délutánonként, esténként. Esetleg valami ötlet lenne ezzel kapcsolatosan Nektek, hogy mit kene tegyek ahhoz, hogy minél hamarabb sikerüljön le mennem 105-110kg-ra? Természetesen emberi határokat betartva. Előre is köszönöm, további szép napot.
Ne a kilót nézz csak majd hanem a tükröt és az öv lyukakat, meg az mennyire vagy tényleg éhez valójában annyira. Étrend helyre rakása legfontosabb tényező inkább a fenti mondja hozzá. Mozgás bármi lehet csak legyen egy intenzív része is ne csak ide sétálók vagy kocogok legyen egyedül. Sok kilórról sok jön le hirtelen, ami lassan biztosan csökken.
Ha mondjuk ülőmunkát végzel, akkor 1800-2000 közötti fogyasztásot jó eséllyel. A maradékok elrakja szépen úgy mondt rossz időkre a szervezet szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!