Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért reklámozzuk az elhizást?

Miért reklámozzuk az elhizást?

Figyelt kérdés

Vannak ezek a kövér modellek akik mondogatják hogy így vagy szép, fogad el magad, szexi ha valaki duci stb.

Tiktokon is van egy duci modell aki reklámozza magát, aztán ha valaki szól neki negatívan mindenki rátámad..

Fő baj ezzel hogy az egészségére van negatív hatással, pl. a kettes típusú cukorbetegek 80 százaléka elhízott

2021. jún. 19. 09:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Arról kellene erőteljesebben felvilágosításba kezdeni, hogy a kövérség nem esztétikai probléma, hanem egészségügyi.

20 évesen még bírja a szervezet, de hamar előjön a cukorbetegség, a zsírmáj, epeproblémák, a keringési- és hormonzavarok.

2021. jún. 19. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
9. nem támad senki senkit. Tény, hogy a sovány és a kövér is egészségtelen. Ez nem divat vagy a változó idő kérdése. Attól mert régen a kövérség volt a divat, még nem volt egészséges. Csak ezt akkor nem tudták. Ma már tudják, ezért ne legyen divat, ne reklámozzák. Mondják azt, hogy egy bizonyos szintig nem gond, ha jól érzed magad úgy, ahogy vagy, akkor jó, de ha valaki 120 kilósan érzi jól magát, akkor ne éljenzezzünk már, hogy hajrá, jól csinálja, ha jól érzi magát, akkor maradjon olyan.
2021. jún. 19. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
Neked sem ártana néha enni valamit, kérdező, mert már teljesen elfogytak az agysejtjeid, ez az ócska helyesírásodon is lemérhető.
2021. jún. 19. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
13. Ha már valaki a helyesírása miatt tud csak kritizálni valakit, a témához nem tud máshogyan hozzászólni, akkor legalább az ő helyesírása lenne jó...
2021. jún. 19. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Az én helyesírásom tökéletes, országos versenyeket nyertem. De ha találtál hibát abban, amit leírtam, kíváncsian hallgatom, mi volt az!
2021. jún. 19. 16:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Valahol ott van szerintem az igazság, amit a 8-as mond. Hogy az ember értékét nem ez határozza meg. Persze, hogy nem ideális egészségileg. Ez egy állapot, amin a legtöbben tudnak tudatosan változtatni, de van aki nem, vagy csak nehezen, pl. betegség, anyagcsere-zavar miatt. De még ha valaki változtatni is akar, nem fog neki sikerülni, ha mindenhonnan azt hallja, hogy ocsmány és undorító a teste. A "fat-shaming" elől is sokan az evésbe menekülnek, és csak olaj a tűzre. Nekem is az segített lefogyni, hogy elfogadtam magam és az egészségem miatt változtattam. Mondjuk én nem voltam kórosan elhízott, a több száz kilósaknak tényleg ne mondjuk, hogy ne fogyj le, ha nem akarsz. Ha nem is a body positivity a megoldás, legalább egy semlegességét elérhetnénk, hogy senki ne foglalkozzon a másik testével.
2021. jún. 19. 16:42
 17/20 anonim válasza:
100%
Az anorexiát akarják visszaszorítani, de elég beteges módon. Reklámozzák inkább a fitneszt, gyúrást. Az tényleg egészséges (egy bizonyos fokig, de nyilván csak a legőrültebbek vihetik túlzásba). Az elhízás és a kóros soványság nem játék. Egyiket sem szabadna pozitív módon megjeleníteni
2021. jún. 19. 18:07
 18/20 anonim válasza:
100%
15. Ilyen kérdéseknél a saját magad dícsérését hanyagoljuk. Nem vág a témába. Szerintem nem vagy egyedül a helyesírás-versenyes dologgal.
2021. jún. 19. 18:11
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Többet kéne reklámozni a mozgást, a gyümölcsöket, az egészséges életmódot a Meki, a kóla és a nasik helyett pl.. csak sajnos erre kevés az igény.

Azért reklámoznak már kövér modellekkel is, mivel ez lett sajnos a normális az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt, ezért nem akarják őket diszkriminálni.

Nem is kell sokáig élni, hisz így is túlnépesedés van. Ezzel szerintem burkoltan direkt ösztönzik az embereket, hogy légy ilyen kövér, hisz a legtöbb ember tudja, hogy a kövérség káros az egészségre, ergó hamar meghalsz emiatt.

2021. jún. 20. 14:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Amcsiban sokkal durvább, a lusta disznók kisajátítitták maguknak a body positivity mozgalmat.
2021. jún. 23. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!