Vékony vagyok de nagy a hasam mit tegyek? 170 cm, 56 kg 16/L
Figyelt kérdés
1 éve tisztán étkezem. Mérem minden étkezésemet, számolom a kalóriákat és a makrókat is. Próbáltam már kardió edzéseket és súlyzós edzéseket is, azonban aligha változott bármi is. Mit javasolnátok?2021. jún. 17. 18:10
11/16 anonim 

válasza:

Ezek közül minden puffaszt ha hajlamod van rá, már a reggeli szendvics, tojás is (van akit a zab is felfúj). Azt írtad, tisztán étkezel amúgy, ez hol tiszta? Virsli meg bundás kenyér?
12/16 A kérdező kommentje:
Bundás kenyérből olaj nélkül készültet eszek, és nyilván nem minden nap. Virslit pedig max. heti 1-szer eszek és abból is jobb fajtát.
2021. jún. 17. 21:51
13/16 anonim 

válasza:

Ha valamit ritkán eszel, miért írod be a mintába, hogy mit eszel? Semmi tisztát nem látok benne. De mindegy is. A puffadás okát orvossal érdemes kivizsgáltatni, ha kenyér és tejteremékek nélkül is puffadni fogsz.
14/16 anonim 

válasza:

Kezdj futni, nekem az csomót segített. Fogytam is vele valamennyit, és sokkal formásabb lettem. Vékonyabb, szálkásabb, lement a hasam, és piszok sok energiám volt tőle :)
JAvította a vérnyomsomat, a pulzusomat, mindent.
15/16 anonim 

válasza:

Meddig probaltad az edzest? Azt folyamatosan kell csinalni honapokig, evekig. Mellesleg ez nem tiszta etrend.
16/16 A kérdező kommentje:
2019 októberben kezdtem, melyet márciusban abba kellet hagynom, mivel tavoktatás lett. 2020 augusztusban tértem vissza a terembe, ám novemberben sajna megint bezárták, így csak most 3 hete tudtam újra kezdeni mikor megjött a védettségi igazolványom. Jó lenne ha többször nem kéne bezárniuk. Nagyon unom már hogy mire elkezdek fejlődni és látszik a változás bezárnak és mire újra nyitnak addig minden éredmény kárba ment és szinte kezdhetem előről.
2021. jún. 26. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!