Tippeket. Tapasztalatokat szeretnék! (? )
Figyelt kérdés
Az van hogy nyár eleje óta egézségesen táplálkozok és tornázok sokat.Felülések meg ilyeneket .
És eddig 10 kg szépen le is jött.De 2 hét alatt még 5 kg-t szeretnék leadni.
És az a legnagyobb problémám hogy a hasam nagyon nagy.Szinte olyan mintha terhes lennék.
Lécci segítsetek
14/l
2010. aug. 25. 15:34
1/10 anonim válasza:
Végezz minden nap 100 felülést.. 50et reggel, 50-et este. Soknak hangzik, de két hét alatt hamar jön a hatása.
2/10 A kérdező kommentje:
Eddig 30-at csináltam reggel és 30at este.
És baj ha egy húzamba nem birok 50et.Mondjuk 25tőt csinálok aztán kb 15mp pihi aztán folytatom.Az ugy is jó?
2010. aug. 25. 15:47
3/10 anonim válasza:
Kell is a felülesek közt szünetet tartani!
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben.
Köszönöm!
Várom még a tövábbi ötleteket:)
2010. aug. 25. 15:53
5/10 anonim válasza:
Masodik vagyok.Meg annyit tehetsz,hogy foliat tekersz a hasad köre amikor edzel.
6/10 anonim válasza:
5 kg 2 hét alatt nem fog egészségesen lemenni...
7/10 A kérdező kommentje:
Nem baj.Akkor lesz 1 hónap alatt.Csak az a lényeg hogy egézségesen menjen le.
A fólia az min segít?
Több zsírt éget?
2010. aug. 25. 16:06
8/10 anonim válasza:
Egy hét alatt 0,5-1 kiló mehet le egészségesen, szóval ehhez viszonyíts :). Felülés helyett inkább fuss, sokkal hatásosabb. Ha a nyár alatt ment le a 10 kiló, így is ámulni fognak a suliban az ismerőseid ;).
9/10 anonim válasza:
E n ugy tudom hatasosabb az edzes foliaval.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
Igen.Remélem hogy a suliba észre veszik:D
2010. aug. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!