Szeretnék pár kg-ot leadni de nem is a kiló a lényeg hanem a cm és hogy ami van egy kis zsir rajtam az lemenjen. Mit csinálhatnék mozgásként, és ez igy jo lenne?
Figyelt kérdés
Holnaptól hozzákezdenék a fogyókurához de nemszeretnék már tovább izmosodni ezért nemtudom hogy hogyan csináljam mert elvileg a futás bicikli ilyenek izmositanak azt meg nemszeretném. Az étkezésemre ugyfigyelnék hogy 100 max 120 gramm szénhidrátot vinnék be és kb.1300 kcal.De ez mellett csak kénne valamit mozognom :sKérlek irjatok tippeket ötleteket bármit ami hasznos lehet .(AMugy 171 57 kg vagyok és lány)2008. dec. 7. 20:54
1/1 anonim válasza:
szia! Feszesítő krémben nem gondolkodtál? Én tudnák ajánlani neked egy jót, ha Bpi vagy akár ki is próbálhatod, természertesen ingyen. azaz 2 órádba kerül majd. A cm ek elmennek, és feszesít.(nekem nem jósoltak sokat, 52cm a combom és 92 a csípöm, 2óra mulva 0,5 és 1cm lett az eredmény még nálam is) Minden mozgás izmosít valamit, inkább erre csak annyit, hogy semmiképp ne feküdj és nézd a tv. gépet, sétálj rendszeresen, az nem megerőltető és mozgás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!