Lehet hogy itt rontottam el?
Figyelt kérdés
Általába a hét minden napján tartom az étkezésem és nem szokott bene gond lenni, de ma valamiért előttem volt sok finomság és tele ettem magam, de így sem ettem többet max 2000 kcalt kiszámoltam, de viszont nagyon rosszul vagyok és feszül a gyomrom ez valószínüleg azért van mert 1500 kcalt egyszerre ettem meg, mivel rosszul érzem magam ezért mérlegre álltam és 1 kg-val többet muatott ez ugye azért van meet egyszerre ilyen sokat ettem?2021. jún. 5. 15:14
1/3 anonim válasza:
Adott egy x kilós ember, aki megeszik 1 kg-nyi kaját. Nyilván egy kilóval nehezebb lesz közvetlenül utána.... Sőt, ha vizet inna, akkor is. De nem tudom, miért hiszik azt ilyenkor az emberek, hogy ez 1 kg hízás... A szervezet nem alakít egyből zsírrá, ahogy lenyelted a falatot. 10 ezer kalóriát is megehetnél, még attól se híznál 1 kg-ot. A gyomrod azért fáj, mert hirtelen ettél sokat, igen, de az pár órán belül, ahogy emésztesz, jobb lesz. Holnapra meg ki is jön belőled ez az 1 kg "hízás"
2/3 anonim válasza:
Igen azért van. Ha egyszerre sokat megeszel,a hasad tele lesz és a mérleg is nyilván többet mutat. Amúgy én reggel szoktam mérni magam diéta közben. Napközben kb. 1-2 kilóval többet mér a mérleg,mert ilyenkor fel vagy puffadva és vízvisszatartásod is lehet. Szóval szerintem reggel van több értelme méregetni magad.
3/3 anonim válasza:
Ennyi ésszel nem kéne fogyókúrázni. Legalább kérnél segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!