Másnak is kiáll ennyire a csípőjénél a csont?
hát mondjuk ha nem lennél annyira gebe akkor nem lenne így. pfúj, milyen már.. megfognám csajom és ott szúrna a csontja, bláá :S
19/F
19/F üzenem hogy olyan dagat barátnőd legyen hogy amikor megfogod a derekát ne a csont álljon ki .. hanem a zsír csöpögjön ;)
ne törödj senkivel. Másnak is kiáll. Ez a vékonyságtól van. De ez a sexy. Jobb mintha a csípőd már nem is lehetne látni olyan zsíros lennél :)
Mindíg erre gondolj.
puszi. 16/L
08:20
19/F vagyok, van barátnőm, és csodálatos alakja van ;) sokan mondták már hogy mázlista vagyok. és nem kell egy ilyen kis csicska jókivánsága :D koplald magad csontosra, majd akkor rájössz hogy nekünk kvára de nem tetszik, mikor már csak bottal piszkálnak. te tudod
Hát én nagyon nem vagyok vékony, 70 kg fölött kicsivel, és ha hanyatt fekszem, nekem is kiáll.
Ilyen fajta, azt kész...
Hehe. 14, 16 évesen beirogatják, hogy kiáll a csontjuk. Még fejlődésben vagytok KISLÁNYOK! :)
Ha annyira kiáll a csipődnél a csont, hogy már szúr is, akkor nagyon gebe lehetsz.
Aki vékony, és jó alakja van, azoknak is kiáll, de nem olyan durván.
Áááh, fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!