Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Másnak is kiáll ennyire a...

Másnak is kiáll ennyire a csípőjénél a csont?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon kiáll :S vagy ez normális? sokszor kényelmetlen is mert ha oldalra fekszem nyom,és elkezd fájni.Félek ha fogynék 1-2 kg-ot rosszabb lenne.
2010. aug. 25. 03:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

hát mondjuk ha nem lennél annyira gebe akkor nem lenne így. pfúj, milyen már.. megfognám csajom és ott szúrna a csontja, bláá :S

19/F

2010. aug. 25. 07:44
 2/11 anonim válasza:
24%

19/F üzenem hogy olyan dagat barátnőd legyen hogy amikor megfogod a derekát ne a csont álljon ki .. hanem a zsír csöpögjön ;)

ne törödj senkivel. Másnak is kiáll. Ez a vékonyságtól van. De ez a sexy. Jobb mintha a csípőd már nem is lehetne látni olyan zsíros lennél :)

Mindíg erre gondolj.

puszi. 16/L

2010. aug. 25. 08:20
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Ez a sexi?????Látszik hogy 16 éves vagy.Komolyan mondom ez egy vicc.Attól mert valakinek nem áll ki a csontja attól még nem kövér.Nőj már fel!!!!
2010. aug. 25. 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék senkit megbántani ... Nekem is kiáll a csípőcsontom ,de azért nem ennyire ,hogy szúrjon meg stb . tehát nekem olyan ami esztétikus . Nem láttam még a csípődet :D ,de ezek alapján nem is tudom mint gondoljak :S:S
2010. aug. 25. 09:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és 14 éves lány vagyok ,tehát nem azért áll ki a csontom ,mert vékony lennék hanem azért ,mert izmos a hasam . Te is eddzél többet és akkor neked sem fog kiállni.
2010. aug. 25. 09:12
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

08:20

19/F vagyok, van barátnőm, és csodálatos alakja van ;) sokan mondták már hogy mázlista vagyok. és nem kell egy ilyen kis csicska jókivánsága :D koplald magad csontosra, majd akkor rájössz hogy nekünk kvára de nem tetszik, mikor már csak bottal piszkálnak. te tudod

2010. aug. 25. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát én nagyon nem vagyok vékony, 70 kg fölött kicsivel, és ha hanyatt fekszem, nekem is kiáll.

Ilyen fajta, azt kész...

2010. aug. 25. 10:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Hehe. 14, 16 évesen beirogatják, hogy kiáll a csontjuk. Még fejlődésben vagytok KISLÁNYOK! :)

Ha annyira kiáll a csipődnél a csont, hogy már szúr is, akkor nagyon gebe lehetsz.

Aki vékony, és jó alakja van, azoknak is kiáll, de nem olyan durván.

Áááh, fáradt vagyok.

2010. aug. 25. 12:20
 9/11 A kérdező kommentje:
hmm pedig nem vagyok olyan vékony :/
2010. aug. 25. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
ez alkat kerdese.en sem vagyok tul vekony megis kiall. anyukamnak is.
2010. aug. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!