Bőven jobban járnál szerintem anyagilag és ízügyileg is, ha nem ilyen cukrozott izéket ennél, hanem magadnak megfőzöd és teszel rá gyümölcsöt. De fogyni ezzel is tudsz, attól függ mit eszel mellette.
2021. jún. 4. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
Miért nem főzöl magadnak? Maximum 5 perc, nagyobb adag, kevesebb kalória és nem tartalmaz hozzáadott cukrot...
2021. jún. 4. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 A kérdező kommentje:
főznék én,de az mindig 300 kalória fölött jön ki...Nem tudom hogy csináljam finomra és kalóriaszegényre.
2021. jún. 4. 12:46
4/12 anonim válasza:
Van egy youtube-er, Gokler Kriszti a neve. Nala láttam, hogyan érdemes úgy turbozni a zabkasat, hogy mennyiségre tobb legyen, de kcal-ban kevés. Két tippre emlékszem:
1. főtt karfiolt pepesre zuz, és hozzákeveri a zabkasahoz. Mivel a karfiol nagyon semleges ízű, így a zabkasa izesitoi elnyomják a minimális ízét is.
2. kemény habbá vert tojásfehérjét tesz hozzá, ezzel növeli a fehérjetartalmat is.
2021. jún. 4. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 anonim válasza:
Igen, lehet turbózni, hogy laktató is legyen. Én kb 15 gramm zabot szoktam, ehhez pedig teszek vagy tojásfehérjét (egész tojással is csinálom néha, úgy is jó, nagyon krémes lesz tőle), vagy fehérjeport (ekkor nyilván több víz is = nagyobb mennyiség), vagy a végén zsírszegény natúr joghurtot teszek bele.
2021. jún. 4. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Ha kevesebb kcal-t akarsz:
1. Skippelném a reggelit, az ebédem vagy vacsorám lenne zab.
2. 40 gm zabot használnék esetleg fele chia fele zab, és ìgy csökkented a zab mennyiségét, és helyette viszel be jób zsìrokat és proteineket.
3. Vìzben főzném meg.
4. Sós változatot csinálnék, pl. Tojással és zöldségekkel ami jobban eltelìt. Ha édesebb verziót akarsz, akkor csak tojásfehérjét kevernék bele, és reszelt almát adnék hozzá vagy almaszószt sűrìtésre.
2021. jún. 4. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Én kb 30-40 g zabból szoktam, vízzel. Gyümölcsön kívül fehérjét szoktam beletenni (de nyilván ez abszolút nem kötelező).
2021. jún. 4. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Én áztatva csinálom. Este berakom a hűtőbe kb 20-40g zab, 2x annyi tej (én csak tejjel tudom megenni) ízesítés fahéjjal vagy kakaóval
Reggel még dobok rá 2 kanálnyi görög joghurtot/krémtúrót és gyümölcsöket
Sokkal finomabb mint ezek a zacskós izék. Pedig annyira nem vagyok oda érte
2021. jún. 4. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
Ez egy cukrozott s#@r... Én is a natúr zab, és az este beáztatás híve vagyok. Tej+zab+fahéj+stevia, be a hűtőbe. Reggel meg darabolok rá egy fél almát. Ha alufóliát teszel az alma másik felére, nem barnul be másnap reggelig.
Vagy 0% joghurttal és valamilyen erdei gyümölccsel (akár mirelit, de azt este kell rárakni) ugyanez. Fehérjepor+víz kombóval is jó tud lenni, ha megfelelő fehérjét vesz az ember.
Percek alatt össze lehet dobni, akármelyik kombót választod.
2021. jún. 4. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
Én túró+görög joghurt+zab kombót javaslom. Úgy ízesíted, ahogy jól esik, én jellemzően fahéjjal szoktam, esetleg kis édesítőszert rakok bele, ha desszertként eszem, mindez valamilyen gyümivel (almával vagy piros bogyóssal a leggyakoribb, de kb bármivel működik). Egy 250g-os csomag natúr túró, egy pohárnyi joghurt, amíg feldarabolod a gyümiket, a zab ebben megszívja magát, és voilá. Fincsi, laktató, kalóriaszegény és egészséges. Sokkal jobb, mint az ilyen zacskós cucc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!