Hogyan álljam meg hogy ne egyek?
Nem rég elkezdtem fogyokurazni ami az első 2 hétben jól is ment de egyszer rámjött egy olyan h nagyon megkivantam a csokit és az 1 kockabol 3 sor lett és azóta nem.nagyon bírok leállni (nem ilyen szinten de napi 1-1,5 sort megeszek. Reggelit, tizorait, ebédet uszit, vacsorat rendesen eszek, szóval nem maradok utána éhes, ez egyszerűen annyi h megkivanom es csipegetek belőle és arra eszmelek fel hogy egy csomót megettem az adott dologból
A válaszokat előre is köszönöm!
Esteleg egyél valami olyasmit, amit szeretsz és nincs benne sok kalória. Mondjuk nyers répa, gyümölcsök, zöldségek stb. Vagy foglald le magad valamivel, addig se gondolsz a csokira.
Amúgy az 1-1.5 sor az nem olyan sok, hogy gátoljon a fogyásban, csak kb. 75-150 kalória.
1. Ne tarts otthon csokit
2. Önkontroll
3. Havi 1-2 alkalommal azért belefér( tudatos csalónap beiktatása), de meg kell tanulni mértéket tartani.
4. Válassz más alternatívákat cukros csoki helyett, de ezeket is csak mértékkel érdemes fogyasztani
Szerintem mind a négy jó módszer, én mindet beépítettem, mikor életmódot vàltottam, mert tapasztalataim szerint, és az ismerőseim próbálkozásai és elmondásai alapján, a teljes tiltólisták hosszútávon nem működnek, nem tarthatóak az esetek nagy többségében.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából arra én is gondoltam hogy nem tartok itthon de az elég nehéz úgy hogy már van😅 (szülinapkor, húsvétkor stb. mindig csokit szoktam kapni az életmódváltás előtt) tesóm nincs, szüleim meg nem tudják megenni (anyukám cukorbeteg, apukam nem él velünk) szóval nekem,,kell" (Nem tömik belém de én se szeretnék kidobni kb 10 tábla csokit, meg nyilván nem is eszem meg egyszerre)
A másik meg hogy az öntkontrollal van leginkább problémám, szóval azt próbálom meg fejleszteni
Mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!