Ha egy nap sokkal többet ettetek, mint kellett volna, mozogtok még olyankor, vagy elengeditek?
Ha fél nap alatt kétszer annyit meg bírsz enni, mint amennyi a napi keret, akkor talán túl szigorú a diétád.
Amúgy egy kiadós zabálás után órákkal a legjobb edzeni. Ekkor tele vagy energiával. Nekem sokkal jobban megy a kardio és a súlyzós edzés is, nagyon jó érzés.
Ha jól esik, akkor mozogj egy órát, de ellensúlyozni nem tudod vele.
Egyébként nincsen semmi gond. Van ilyen, és még lesz is. Nem kell a tökéletességre törekedni, mert az hosszútávon nem fenntartható. Emberek vagyunk, nem robotok...
Én nem izgulok ilyeneken. Egy jó étkezéstől nem fogok lefogyni, egy zabálástól nem fogok elhízni se.
Annyit eszek, amennyi jól esik, egészséges ételekből, nem zabálom tele magam, mellette rendszeresen mozgok, nem büntetem meg jutalmazom magam. Olyan életmódot folytatok, ami 80-90%-ban egészséges és amit szívesen csinálok és amit élvezek, így nem utálom a mindennapokat, és így "csalónapjaim" sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!