Ti elengeditek a ferjetek szó nélkül éjszakára bulizni?
Biztos elengednék.
Múltkor volt egy kérdés, ahol a Kérdezőnek hasonló volt a gondja, csak ott ő volt a férfi. A válaszok szerint hülyeség aggódni, mert ha megvan a bizalom, akkor el kell engedni, stb...
ÍGY nem tetszene a dolog.
Ugyan nálunk nincs olyan, hogy ELENGEDEM, mert egy felnött embernek nem kell engedély, de az nekem nem fér bele, hogy CSAK NÉLKÜLEM akar menni, ha én is megyek, akkor inkább marad.
Elvileg vannak külön programjai haverokkal, de nem ilyenek.
Emellett a szomszéd faluból haza tudna jönni éjszakára, ez nekem így nem elfogadható.
Viszont garantáltan nem vágnék ehhez jó képet, megmondanám a véleményemet (NEM HISZTIT!!!) és nem érdekel, ha neki áll feljebb, ez magánügye.
Természetesen szó nélkül elengedem, bár ez elég fura szó rá, nem ezt használnám, mert nem az anyja vagyok akitől engedélyt kell kérnie, hanem a felesége és örülök ha jól érzi magát a barátaival. Nálunk általában abból szokott "vita" lenni, hogy azt akarja, hogy én is menjek, de nekem nincs kedvem vagy fáradt vagyok stb.
Szóval azért ebben a felállásban ez tényleg elég szomorú, megértem ha bánt a dolog, de inkább üljetek le és beszéljétek meg. Valószínűleg van valami amögött, hogy most szeretett volna kicsit nélküled kikapcsolódni és ezt szerintem jobb ha most nem úgy kezeled, hogy besértődsz (bármennyire is jogos akár), hanem utána jársz az okoknak.
Állítólag összefutott ismerősökkel, azoknál aludt?
Hát persze...
A külön-külön szórakozásban nem találok semmi kivetnivalót.
De az általad leírt szituáció nekem nagyon nem ilyennek tűnik.
Együtt szoktatok elmászkálni? Máskor is volt már példa, hogy külön menjetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!