Hogyan fogyjak le? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Online oktatás alatt felszedtem pár felesleges kilót ami nagyon zavar. Nem tudom mit tegyek hetente 2x2 és fél órát edzésen vagyok (görkorcsolya) de nem látszik semmi. Annyi mindent olvastam már hogy nem tudom mi a legjobb. Segítséget megköszönöm. Értelmetlen válaszolók kérem kerüljenek!2021. máj. 12. 23:02
2/6 anonim válasza:
Egészséges kell enni. Sok zöldség, gyümölcs, tk gabona, hüvelyes, sovány hús. Kerüld a feldolgozott ételeket, fehér lisztet, cukrot, olajat. Plusz az edzés. Ennél jobb recept nincsen.
3/6 anonim válasza:
Nagyrészt az étrenden múlik, ha sokat és egészségtelenül eszel, akkor hiába mész edzésre szinte. Egyél egészségesen, egy normális kalóriadeficitben, és akkor fogsz tudni fogyni.
5/6 anonim válasza:
Zárd ki a feldolgozott, keményítő alapu ételeket az étrendedből és láss csodát.
6/6 anonim válasza:
A feldolgozottal egyetértek, de a keményítővel nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!