Van valami jó tippetek a széles csípő- derék és a nagyy has ellen?
Végigsportoltam és diétáztam a nyarat ( vagyis július közepén kezdtem, töb okból nem tudtam hamarabb) , meglátszik az eredménye is , de még mindig rajtam van, és most vissza kell mennem egyetemre meg dolgozni heti 1-2 napot (ülőmunka) ..stb., így reggel 7-től este 8.ig nem leszek otthon.
Természetesen folytatom a diétát, a sportor is szeretném, de szinte lehetetlen ( hétvégék is gyakran foglaltak lesznek a munka és tanulás miatt), szóval inkább csak alkalmanként.
Ráadásul a hájam nagy része a hasamon és a csípőn- derékon van.
Arra gondoltam, hogy átváltok szeptember végétől olyan diétára, amiben nagyon kevés a szénhidrát, mert ízt hallottam, a szénhidrát okozza leginkább a tsírfelhalmozódást, főleg a hason.
(Aztán tavasszal folytatnám a sportot gyakrabban.)
Mit gondoltok ?
nagyon kevés szénhidrát segíthet a hason lévő zsír ellen ?
Hetente 4-5 alkalommal futok egy órát és minden nap 50 percet - 1,5 órát sétálok.
Sajnos szó szerint napi 14 órában elfoglalt leszek, szombaton is; nem túloztam. Emellett fogok mináél többet gyalogolni és ha sikerül, futni 30 percet, de ezek már csak alkalmankénti mozgások lesznek.
összesen 15 kg feleslegem volt, eddig lement kb. 6 kg. Nehezen fogyok.
Én úgy tudom, a szénhidrátfeelsle szokott durván lerakódni a hason, fenéken. Ezért jött az ötlet, hogy CH szegényen fogok kajálni.
Kíváncsi vagyok a tanácsokra.
Hurrá, köszi.
Ez nem lesz olyan nagy áldozat, mert fehérjés típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!