Egy heten max 2x megesik hogy nem sikerul aludnom csak max ilyen 2-3 orakat... ettol hizhatok? bovebben lent
Figyelt kérdés
annyi mindent lehet olvasni a neten, es friss talalatot nem olvastam ezzel kapcsolatban. Tenyleg hizlal ha valaki keveset alszik? nekem neha ilyen 2-3 orat sikerul de tenyleg max heti 2x...
de ugy gondolom az hizlal ha tul lepem a kaloriakeretem😅 ha deficitbe vagyok akkor ugy gondolom mindegy mennyit alszok fogyni fogok ha meg tul lepem akkor hiaba alszok 12 orat akar, hizni fogok...
Nektek mi errol a velemenyetek?
2021. máj. 9. 05:09
1/4 anonim válasza:
Talán az éhségtől nem alszol, agy túl korán fekszel, nem fáradsz el napközben stb., hízni nem fogsz.
2/4 A kérdező kommentje:
sajnos amikor ilyen 2-3 orakat alszom nem fekszem koran, csak valamiert nem sikerul elaludni, mindig van egy max ket ilyen nap. Nekem sem jó mert napkozben hulla vagyok de tobbi napon 8-9 ora siman megvan
2021. máj. 9. 05:24
3/4 anonim válasza:
Hízni valóban a kalóriaplusztól hízol, de az, hogy mennyi kalóriára van szükséged, nem egy fix dolog, többek közt az alvás is befolyásolja. Fáradtan hajlamos az ember többet enni, hogy valahonnan legyen energiája. El szerintem nem hízol tőle, de engem gátol a fogyásban, ha akár csak 6 órát alszok 8 helyett. Régen sajnos ez rendszeres volt, és nem híztam tőle látványosan, de fogyni sehogy nem tudtam.
4/4 anonim válasza:
Ki kellene vizsgáltatnod magad, az alvászavaroknak komoly okai és következményei is vannak. Heti két alkalom nagyon gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!