Valami hasznos fogyási tanács??
Nincs nagy hasam, de nem is lapos.. Tudom, hogy mindjárt nyár de örülnék ha egy kicsit laposabb lenne a hasam. A terveim: egy héten kétszer fél óra futás este hét óra után pedig már nem eszem,csinálok hasizom gyakorlatokat. Egyenlőre ennyire gondoltam ja meghogy több vizet iszom.
Szerintetek sikerülhet? Vagy valami más ötlet? Nektek mi vált be?
Ne hallgass a negatív válaszolókra, mert alapvetően tök jó, amit kitaláltál.
Én most adtam le 15 kilót heti kb. háromszori, félórás-negyvenperces (lassú!) futással, plusz sok gyaloglással (tömegközlekedés helyett gyors sétálással), hasizmozással, valamint a hozzáadott cukrok és a szénhidrátok nagy részének elhagyásával. Tehát nem iszom cukros üdítőket, nem eszem cukros édességeket, és nem fogyasztok sütiket, péksüteményt, pékárukat. Főleg csirkehúst eszem, salátát, tejtermékeket, egy csomó tejeskávét (édesítővel), és cukorpótlóval készült csokit, cukorpótlós édességeket is. Nem számolom a kalóriákat. Nagyon szép izmos lett a hasam, és ez látszik is így a zsírréteg nélkül.
Az evés időpontja szerintem tökmindegy, sőt, én kizárólag este hét után szoktam enni.
Az nem biztos, hogy a nyaralásra már lefogysz, de szerintem ne is siettesd, úgyis megtörténik a lefogyás, ha a fentieket betartod.
Írj nyugodtan, ha van kérdésed.
Fél óra után indul be a zsírégetés. A fogyás 70%-ban még mindig az étkezésen múlik. Hiába nem eszel este 7 után, ha előtte össze-vissza eszel mindent mértéktelenül.
Egyél jóval kevesebbet, de minőségibb kajákat.
A futás meg legyen minimum 45perc.
Köszönöm a válaszokat. De emberek először is nem eszem össze vissza nem is ettem össze vissza. Másodszor nem híztam a karantén alatt, sőt amikor volt az első karantén tavaly egy kicsit fogytam is... Csak még mindig nem vagyok megelégedve a hasammal. Persze mindjárt itt a nyár én ezzel tisztában is vagyok, de most lett jó idő ahoz, hogy úgy eltudjak járni futni. Csak kíváncsi voltam, hogy nektek van e tapasztalatotok, esetleg nektek hogyan sikerült lefogyni.
(kb. 5 kilót szeretnék leadni(és akkor már laposabb lenne a hasam))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!