Szerintetek kövér vagyok 170 cm -hez 68kg vagyok és sokat sportoltam szóval főleg izom van rajtam, de szeretnék karcsú sodni? Mit tegyek?
Hát ha keményen diétázol, és nem sportolsz semmit, csak esetleg sétálsz néha kicsit, az jól le tud fogyasztani, még az izmok is lefogynak előbb-utóbb.
Semmi liszt, sültkrumpli, sajt, tej, olajos kaják, csoki, süti.
Inkább rizs, zöldségek párolva vagy nyersen, gyümölcsök, hal és husi flekken sütve, rácson sütve, vagy 1 kanál olajban sütve. Túróstésztát ehetsz, főtt krumplit is akárhogy, de milánóit sok sajttal azt nem. :)
És a mennyiség is fontos, hogy nem enni annyit, hogy jóllakj, csak annyit, hogy épp ne legyél éhes.
Napjában többször enni fél tányér kajákat :)
Lényeg, hogy könnyű kajákat egyél, ami nem terheli a gyomrot, és nem baj ha fél óra mulva megint éhes leszel, akkor egyél fél óra mulva is, csak keveset.
És cukros üdítők helyett meg sima vizet inni, vagy van ez a jana ásványvíz ami édesített, az se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!