Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok 170...

Szerintetek kövér vagyok 170 cm -hez 68kg vagyok és sokat sportoltam szóval főleg izom van rajtam, de szeretnék karcsú sodni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ha keményen diétázol, és nem sportolsz semmit, csak esetleg sétálsz néha kicsit, az jól le tud fogyasztani, még az izmok is lefogynak előbb-utóbb.

Semmi liszt, sültkrumpli, sajt, tej, olajos kaják, csoki, süti.

Inkább rizs, zöldségek párolva vagy nyersen, gyümölcsök, hal és husi flekken sütve, rácson sütve, vagy 1 kanál olajban sütve. Túróstésztát ehetsz, főtt krumplit is akárhogy, de milánóit sok sajttal azt nem. :)

És a mennyiség is fontos, hogy nem enni annyit, hogy jóllakj, csak annyit, hogy épp ne legyél éhes.

Napjában többször enni fél tányér kajákat :)

Lényeg, hogy könnyű kajákat egyél, ami nem terheli a gyomrot, és nem baj ha fél óra mulva megint éhes leszel, akkor egyél fél óra mulva is, csak keveset.

És cukros üdítők helyett meg sima vizet inni, vagy van ez a jana ásványvíz ami édesített, az se rossz.

2010. aug. 23. 12:15
 2/6 anonim válasza:
Tessék futni járni minden nap, legalább 2 km. Ha többet akarsz/tudsz az mégjobb!
2010. aug. 23. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Izomból ne akarj fogyni. Max járj le futni heti 3-4x.
2010. aug. 23. 12:26
 4/6 anonim válasza:
Ha fogyni akar az kevés!
2010. aug. 23. 12:36
 5/6 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem sok ez, erős csontozatú lehetsz!
2010. aug. 23. 12:45
 6/6 anonim válasza:
Ha gyúrsz akkor igen!
2010. aug. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!