Hogyan készítitek el a húst,hogy több napig friss, jó legyen diétához? Milyen szószokat hasznàltok? Unom a pörköltöt ,és a chilis mártást😁 köszi 😽
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 10:52
1/6 anonim válasza:
Én csirkemellragut szoktam készíteni kínai fűszerrel,kínai zöldségekkel. Csirkecomb halapeno paprikával és fűszeres túróval töltve,sütőben sütve. Karaj paradicsommal és mozzarellával töltve sütőben. Sült sertéstarja pácolva, grillen sütve,gombával,kaliforniai paprikával,hagymával és paradicsommal.
Csirkemell sonkával és kaloforniai paprikával töltve,sütőben sütve...
Van még ezer más variáció
2/6 anonim válasza:
A páromnak a következőképpen készítem el a csirkemell filét: gyros fűszer+mustár+zúzott fokhagyma+olaj. Ebbe a pácban vannak a szeletelt csirkemell filék kb 1 napig, utána pedig fóliával letakart tepsiben megsütöm. Mehet a tetejére hagymakarika is, ha szereted.
A sertéshúst ugyanígy pácolom, de gyros fűszer helyett csak sót és borsot használok.
3/6 anonim válasza:
Veszel,sertés combot csinálsz belőle pörköltet és köles körettel eszed,nem fogol hízni és tápláló ételt kapol nem abból a agyon gyógyszerezett csirkét eszed .
4/6 anonim válasza:
Én a húst egy hétre előre kiporciózom, lefagyasztom, este kirakom a holnapi adagot olvadni, másnap lassúfőző és fűszerezést változtatom. Fűszerekből bármi, ami cukor mentes és a szószoknál is azt nézem, hogy mi van bennük. Kézműves chiliszószokból annyi van már, mint a tenger. Szóval van miből válogatni :D
5/6 anonim válasza:
Só, bors, fokhagymapor, chili, fűszerpaprika. Ezeket szoktam pici zsiradékkal összekeverni, beleforgatom a csirkemellet és grillserpenyőben kisütöm. Semmi extra, de szerintem finom. Kb ugyanígy bármilyen bolti fűszerrel működhet.
6/6 anonim válasza:
Az előre lesütött hús kb 3 napig élvezhető, utána más formában érdemes felhasználni. Nekem egy bevált módszer, hogy 3 módon készítem el a csirkemellet, apró falatok/tokány, szelet, zsebes verzióban. A szeletet szoktam előrevenni a sorban, mert az tényleg csak frissen és másnaposan jó. Utána jöhetnek a falatok, amit gyakran újra lesütök és teszek hozzá pici vizet/szójaszószt/paradicsomszószt/bármi egyebet, így teljesen élvezhető. Ami a legsokoldalúbb felhasználású, az sztem az egészben sült vagy töltött csirkemell, ezeket sokszor falatokra szedem, vagy szalaira tépem és salátába vagy tortillaba teszem, így sokféleképpen lehet felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!