Milyen tortabevonót használtok, ami valóban szépen, egyenletesen befedi a süteményt? Margarinnal vagy olajjal olvasztjátok fel? Pontosan hogy készítitek?
Nekem bevált a Party Ét Tortabevonó, a Katica is és az Aldiban kapható, nagy 40 dkg-os is. Igazából komoly gondom nem szokott lenni egyikkel sem.
10 dkg csokihoz teszek kb. 1 evőkanál olajat, lassa, gőz fölött olvasztom, így sosem lesz túrós, mindig szép fényes. A titka a lassú olvasztás. Ha nagyon lobog alatta a víz, akkor túrósodik össze.
Csak a gőz fölötti olvasztás!
Én vajat rakok, az keményedik meg a a hűtőbe.
(margarin, olaj hidegen is kenhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!