Milyen tortabevonót használtok, ami valóban szépen, egyenletesen befedi a süteményt? Margarinnal vagy olajjal olvasztjátok fel? Pontosan hogy készítitek?
Figyelt kérdés
Én már több márkát próbáltam, de valahogy egyikkel sem sikerül. Túrós lesz, túl zsíros lesz, folyik össze-vissza. Egyedül az igazi tejcsokoládéval sikerült, de ugye az meg nagyon drága...2013. júl. 18. 22:20
1/4 anonim válasza:
Nekem bevált a Party Ét Tortabevonó, a Katica is és az Aldiban kapható, nagy 40 dkg-os is. Igazából komoly gondom nem szokott lenni egyikkel sem.
10 dkg csokihoz teszek kb. 1 evőkanál olajat, lassa, gőz fölött olvasztom, így sosem lesz túrós, mindig szép fényes. A titka a lassú olvasztás. Ha nagyon lobog alatta a víz, akkor túrósodik össze.
2/4 anonim válasza:
Csak a gőz fölötti olvasztás!
Én vajat rakok, az keményedik meg a a hűtőbe.
(margarin, olaj hidegen is kenhető)
3/4 anonim válasza:
Lehet ,hogy drága ,de nekem Boci -ét vált be 20dkg -os kb 900 ft .
4/4 anonim válasza:
Ez a kedvencem :) főzés nélküli csokimáz. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!