Tegnap sajnos nagyon túlettem magam, most egyáltalán nem kívánok semmit, lehet így edzeni?
Figyelt kérdés
Ugye azt mondják, hogy éhgyomorra nem ajánlott edzeni, nem is szoktam. De most egyáltalán nem kívánok reggelit, majd ebédelni fogok legközelebb, 12 körül. Csinálhatok így délelőtt egy intenzív HIIT edzést, vagy nem lesz olyan hatékony, esetleg még rosszat is teszek vele?2021. máj. 3. 08:22
1/4 anonim válasza:
Persze, ilyenkor fel van töltődve a glikogén raktáraid, nyugodtan edzhetsz, csak azért utána már egyél!
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor a legjobb edzeni a tapasztalatom szerint.
3/4 anonim válasza:
Neked kell érezned, hogy bírni fogja-e a tested. Ha úgy érzed nem esne jól, akkor muszájból ne csináld.
4/4 anonim válasza:
(már elmúlott dél, de mindegy :D)
Én mindig éhgyomorra edzek, elvileg olyankor égeted a legtöbb kalóriát. Ha legközelebb így jársz, nyugodtan eddz, ha ki is hagytad a reggelid, semmi bajod nem lesz tőle. (Már ha a szervezeted nincs hozzászokva, hogy mindig a reggeli a legelső.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!