Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit teszek rosszul?

Mit teszek rosszul?

Figyelt kérdés

Pl. Ahogy ma ettem:

Reggeli: 3 puffasztott rizs, humusszal, sonkaval es paradicsommal, maskor tojasos reggeli szokott lenni egy szelet piritossal es kb annyi volt a lisztes etel.

Cukrot sem eszek. Mezet rakok a kavemba. Es kis tejet.

Smoothiet szoktam neha inni

Ebed: halat ettem edesburgonyapurevel,

Nasi: 2 zabkeksz

Vacsi: csirkemell zoldseg

Sok vizet probalok inni

Futopadoztam fel ora gyors gyaloglas

Neha eszek csokit,

Nem fogyok

Deficit megvolt

2021. ápr. 30. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Azt teszed rosszul, hogy nem számolsz. Honnan tudnád, hogy megvolt-e a deficit, ha egyik ételednél sem írtál grammot?
2021. ápr. 30. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért sem tudhatod, hogy tényleg megvan-e a deficit, mert az egyéni anyagcsere sokszor teljesen más, mint amit egy netes kalkulátor kiad.
2021. ápr. 30. 23:38
 3/4 A kérdező kommentje:

En nektek nem irtam. De meregettem mindent.

2. Hat az szupi.. erre nem is nagyon lehet ra jonni, vagy higy tudjatom meg milyen az anyagcserem, nyilvan lassu..

2021. ápr. 30. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudhatod meg, hogy kitapasztalod. Egyébként mióta csinálod? Mert lehet, hogy jó minden, csak idő kell, hogy beinduljon a fogyás.
2021. ápr. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!