Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok őszinte véleményt...

Tudnátok őszinte véleményt írni az alakomról?

Figyelt kérdés

Nagy változáson esett át az elmúlt pár évben a testem, kíváncsi lennék, hogy szerintetek milyen az alakom, hogy lehetnék csinosabb?

[link]

2021. ápr. 27. 13:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
65%

Jól nézel ki. A hasaddal semmi gond, adottság is lehet. Nekem is kilátszik a bordám elöl, még mikor direkt domborítom a hasam, akkor is.

32n

2021. ápr. 27. 18:37
 32/40 anonim ***** válasza:
65%
Szép alakod van, én egy picit izmosítanék még a helyedben, (has, hát kar, comb) a feneked nagyon jó
2021. ápr. 27. 19:24
 33/40 anonim ***** válasza:
74%
Hátulról nagyon jó, elölről kissé kiábrándító, azok a kemény kiálló bordák nagyon lerontják az összképet.
2021. ápr. 27. 20:21
 34/40 anonim ***** válasza:
6%
#27 Ki mondta, hogy legyen nagyobb segge? Én 13-as vagyok, ponthogy az a bajom, hogy kirakja az egész seggét, miközben akkora, mint egy ház.
2021. ápr. 27. 20:31
 35/40 anonim ***** válasza:
80%
Csinos vagy, de szerintem izom még jöhet.:)
2021. ápr. 27. 20:34
 36/40 anonim ***** válasza:
91%
Nincs semmi baj a fenekével .. formás kerek
2021. ápr. 27. 20:35
 37/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát, meglepett, hogy ennyien írtatok. Mindenki véleményét elfogadom, nem is vártam, hogy mindenki csak bókokat írjon.

Pár éve előtt elég duci voltam, de életmódot váltottam és megtanultam szeretni a mozgást szépen tudtam fejlődni. Igazából azért tettem fel a kérdést, mert az elmúlt egy évben egy komolyabb egészségügyi probléma miatt nagyon erősen vissza kellett vennem az edzésből. Ezt az időszakot a fizikumom és az önbizalmam is megsínylette sajnos.

A bordáimat én is látom, sajnos ilyen a genetikám. Ha teljesen kitolom a hasam, akkor is látszik, amikor 5 kg plusz volt rajtam, akkor is látszott. Én sem szeretem túlságosan, de ezen nem tudok változtatni. Inkább ez, mint a zsírparnákkal fedett verzió.

Mindenesetre még egyszer köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 27. 20:48
 38/40 anonim ***** válasza:
70%

37

A fizikumod jó, és vonzó is vagy (látod a sok dugós kommentet) szóval ezzel támogasd meg egy kicsit az önbizalmadat.

2021. ápr. 27. 20:53
 39/40 anonim ***** válasza:
90%

Mikor az ember fiatal, azt gondolja folyton önmagáról, hogy kövér és világ csúfsága.

Majd 15-20 év múlva látod, hogy "úristen, milyen jól néztem ki" :) Bizony...

2021. ápr. 28. 06:35
 40/40 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Csinos vagy, feszes, látszik, hogy az izomzatod is a helyén van, gratula!
2021. ápr. 29. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!