Hízókúrára fogtak. De hogy csináljam?
Figyelt kérdés
19éves lány vagyok és kb 3 éve fogyókúrázom...az eredménye, hogy kint vannak a bordáim, a csípőcsontom és eltűntek a melleim. :S Már nem jó rám az xs méret sem, undorító, ahogy kinézek... de csak felül, csípőtől lefelé normális, formás fenekem van és a combjaim se vékonyak.
Szeretnék csak a felsőtestemre hízni. Ezt hogy oldhatom meg?
Hetente 2-3szor járok táncedzésre, és eléggé keveset eszem, húsok közül csak csirke és pulya....annyira megszoktam,hogy a disznó meg ezek már undorítóak nekem, ránézni se bírok, nehogy megenni:S
Hogy hízhatnék egy kicsit?? Nem akarok kövér lenni, csak normális, átlagos testet szeretnék...
2010. aug. 22. 13:55
1/2 anonim válasza:
ne zsíros, hanem tápláló ételeket egyél, pl sok fehérje,, tojás, tejtermékek és azért próbálj megbarátkozni vörös húsokkal is. Meg sok szénhidrátot is, krumplit, rizst, meg ilyesmi. De azért kérdezd meg legalább a háziorvosodat is, mert ahogy írtad, már kórosan sovány lehetsz, ami azért elég nagy odafigyelést igényel, mert ha már 3 éve fogyózol, azért óvatosan homoríts bele a hízásba. A gyümölcsök meg a teljes kiőrlésű cuccok szerintem segítenek az emésztésednek is könnyebben átállni.
2/2 anonim válasza:
100%os tejsavó protein.Kicsit feltölti az izmaid,egészséges,szénhidrát és zsírmentes.Reggel éhgyomorra és tánc után ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!