Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 1 nap böjt sok? Ér...

Heti 1 nap böjt sok? Ér valamit egészség szempontjából?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 06:32
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
A böjtölés nagyon hasznos.Tehát szerintem egyeltalán nem baj.Talán csináld azt hogy pl 2 hetente
2021. ápr. 23. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen böjt. Én pl. este 8-9-től másnap 10-11-ig nem eszek, változó, szóval időszakos böjt, 14 vagy 16 órát szoktam. Most az, hogy ér-e valamit, nem tudom, de cukorbeteg vagyok, a cukromnak ez jót tesz. (Nyilván odafigyelek azért, hogy mikor mennyi a cukrom, meg minden, szóval óvatos vagyok, nem csak úgy random csinálom, mielőtt valaki belém kötne :) ) De attól függ, mit értesz így böjt alatt? Úgy érted, hogy 24 óra? Szerintem ha utána nem eszed túl magad, meg nem is érzed rosszul magad közben, akkor ártani szerintem nem ár.
2021. ápr. 23. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
8%
Hát a böjt nem egészségtelen hogyha pótolod a fehérjét valami más formában
2021. ápr. 23. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Mármint a böjt alatt igyon meg egy fehérje shaket? Miért kellene pont a fehérjét pótolni? Miért nem a szénhidrátot vagy a zsírt?
2021. ápr. 23. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!