Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mérleg nem mutatja, de...

A mérleg nem mutatja, de külsőre látszik?

Figyelt kérdés
Szóval már 3 hete futok és odafigyelek az evésre. Többen is mondták h látszik rajtam. VIszont a mérleg nem nagyon mutatja. 73 kg körül mozog mindig. Amúgy jól érzem magam, meg szerintem is formásabb lett a lábam. Erre tudtok mondani valamit?
2010. aug. 20. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A zsírból izom lett.Az izom pedig nehezebb mint a zsír ezért nem mutat semmit a mérleg.Ha tovább folytatod a futást valószínűleg majd a mérlegen is fogod látni a változást.
2010. aug. 20. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne a kilókat nézd hanem a centiket szerinted ha valaki megy veled szemben az utcán akkor fogja tudni, h te x kiló vagy ne akadjunk már fent azon, h hány kilók vagyunk! Egyébként diéta és mozgás mellett majd kilókban is megfog látszódni!
2010. aug. 20. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
az elsőnek igaza van.165 cm magas vagyok,76 kg és nagyon jó alakom van(beképzeltség nélkül)
2010. aug. 20. 20:46
 4/12 anonim válasza:
beképzeltség nélkül!!én is ugyanannyi vagyok mint az utolsó!!:))))
2010. aug. 20. 21:10
 5/12 anonim válasza:
Az a legfontosabb jelenleg, hogy jól érzed magad, ettől megnő az önbizalmad, és folytatni tudod a futást. Ami hosszútávon nagyon hasznos lesz... és eredményes. Sok sikert!
2010. aug. 20. 21:11
 6/12 anonim válasza:
Az izom nehezebb a zsírnál, ennyi.
2010. aug. 20. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

Zsírból izom=lehetetlen

Max veszítettél a zsírtömegből és izmot építettél.

2010. aug. 20. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia, én fél éve lassan, hogy a felét eszem annak, amit szoktam, és este max. gyümölcsöt csak. A mérleg 2 kg-mal (!?) mutat többet, viszont a 42-es nagdrágomból 40-es méret lett, de épp tegnap vettem egy 38-ast is... Fura ez... De jó :))
2010. aug. 20. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem többet, hanem kevesebbet mutat a mérleg 2 kg-mal. :)
2010. aug. 20. 22:24
 10/12 anonim válasza:

A zsírt elégeted, izmot építsz, annak is van súlya. Volt h. futottam és a mérleg többet mutatott, a centi meg kevesebbet. Szóval inkább centizgess:)

165 centihez 76 kiló?, nem semmi. Én 170 centisen és 67 kilosan dagadtnak éreztem magam és nehezemre esett a hajlás a hasam miatt. Most 62 vagyok és így jó, laposabb a has, kisebbek a combok. No mozgás (utálom), 1*90 napos és leszaladtak a centik; átalakult. Kicsit figyelek mit eszek, de néha becsúszik 1 kis csoki:)

2010. aug. 20. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!