Honnan tudjam, hogy toka, vagy kinyúlt bõr?
Figyelt kérdés
Lefogytam nagyobb súlyt, eddig nem vettem észre, hogy tokám van, lehet mindig is volt. Oldalról pillantottam meg a próbakabinban, tokának néz ni, de a koromból adódóan lehet bõr is. 45 éves nô vagyok, amúgy fiatalos, de lehet hogy ez még mindig kövérség?
167 magas/ 79 kiló
2021. ápr. 3. 14:36
1/4 anonim válasza:
Képpel könnyebb lenne megmondani. Egyébként valószínűleg eddig nem tűnt fel, de mindig is ott lehetett az a tokazsír.
2/4 anonim válasza:
Sajnos lehet kinyúlt bőr is. Pont ennyi idős voltam, mikor fogytam kb. 35 kilót s sajnos azóta igaz, nem lógós, de ráncos a bőr a tokarésznél. Elég csúnya, rádob az ember korára pár évet.☹
3/4 anonim válasza:
Ha megfogod, lehet azt érezni, hogy van alatta zsír vagy sem. Én 46 éves vagyok, egy picit nekem is lóg ott a bőr, sajnos ez van...
4/4 anonim válasza:
Ennyi súllyal még simán lehet toka, de ha megfogadod a tanácsomat ne tűzd ki célnak hogy addig fogysz,amíg el nem tűnik. Én 48 kiló vagyok de oldalról még nekem is van egy kis tokám:D
Szóval fogadd el, a fogyáshoz pedig gratulálok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!