Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok nagyon éhes a...

Miért vagyok nagyon éhes a zabtól?

Figyelt kérdés

Nem is igazán szeretem, de kidobni se akarom amit megvettem, néha eszek belőle, de mindegy hogy reggel vagy ebéd után vagy este, olyan éhes leszek fél óra múlva, hogy rosszabb mintha nem is ettem volna semmit.

Más is tapasztalt ilyet?

2021. márc. 31. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon éhes vagyok tőle, akkor esik jól egyedül ha beteg vagyok és minimális az étvágyam illetve a gyomromat megnyugtatja a gyógyszerek ellenében.
2021. márc. 31. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csupa szénhidrát, valószínűleg nem kombinálod jól más dolgokkal. Én variálni szoktam, hogy milyen fehérjeforrást teszek bele, általában túró, görög joghurt, tojásfehérje (ha folyamatos kevergetéssel belefőzöd nem is érezni, nagon krémessé teszi), nagy ritkán fehérjepor. Zsírnak egy kevés mogyoróvaj még pluszban a tetejére. Engem így nagyon eltelít, előtte nem szerettem a zabot, plusz én is éhes voltam, de különféle kombinációkkal, kísérletezéssel nagyon megszerettem. :)
2021. márc. 31. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkit laktat az ilyen szénhidrátdús étel.
2021. ápr. 1. 01:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Némelyik embernél gyors felszívódású.
2021. ápr. 1. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!