Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le ha nincs...

Hogyan fogyjak le ha nincs hozzá akaraterőm?

Figyelt kérdés

Sajnos az évek alatt nagyon sokat híztam (20 kg-ot), és szeretném leadni de nem megy. 160 cm-hez 90 kg vagyok.

A combom, a derekam és a hasam nagy. Esténként szoktam tornázni de van amikor elmegy tőle a kedvem és nem csinálom utána napokig. A talpam is szokott fájni biztosan a túlsúly miatt. Mostanában néha a szívemnél is fáj és megijedtem mert még fiatal vagyok. (29 éves nő)

Sajnos ennek a túlsúlynak lelki oka is van. Apám állandóan kritizál és régebben sok édességet meg kenyeret ettem mert addig is jól(?) éreztem magam. Azt gondoltam, hogy senki sem szeret így ezt evéssel pótoltam. Párom sajnos nincs de így nem is kellek senkinek.

2021. márc. 24. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én most kezdtem,101 kilóról. Írj priviben,ha szükséged van egy jó partnerre a fogyókúrádhoz. Szivesen beszélgetek veled,ha arra van szükséged.30éves nő
2021. márc. 24. 08:26
 2/8 anonim válasza:
100%
Szia! Tudom,hogy nagyon nehéz, de muszáj erőt venned magadon. Gondolj arra,hogy milyen szép és csinos leszel,ha lefogysz. Ráadásul egészségügyileg is sok panasz elmúlik. Én amióta fogyok azóta jobban érzem magam és sokkal jobb a közérzetem is. :)
2021. márc. 24. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amit a többiek írtak, nagyon igaz:)) én annyival egészíteném ki,hogy nekem sem volt párom amikor belekezdtem, most meg van:D

2021. márc. 24. 08:49
 4/8 anonim válasza:
86%
Második válaszoló vagyok. Mellesleg arról se feledkezz meg, hogy sokkal nagyobb önbizalmad lesz, miután fogytál. Ami elengedhetetlen a párkeresésben. Én miután fogytam még a szexuális életünkben is sokkal beválalósabbá váltam, miáltal lett önbizalmam, ami nagyon jót tett a kapcsolatunknak. Fel a fejjel, meg tudod csinálni!
2021. márc. 24. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Elsò vagyok. Utolsó válaszolónak gratulálok. Nagyon motiváló olvasni a szavaidat.Megkérdezhetem mennyit fogytál?
2021. márc. 24. 08:55
 6/8 anonim válasza:
100%
Köszönöm az elismerést. 168 cm vagyok és 97-ről kezdtem. Most kb. 83 kg vagyok. Bár tudom, hogy még ez is sok, de higgyétek el iszonyat nagy löketet ad. Nagyon sokat változott az életem pozitív irányba és még nincs vége.
2021. márc. 24. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lelkedet kellene rendbe tenni, megerősíteni, akkor sokkal több kitartásod lenne, ill. érzelmi zabálások is elmúlnának.
2021. márc. 24. 10:47
 8/8 anonim válasza:
51%
Én inkább arról írok, hogy mitől lehet jobb, élvezetesebb az edzés. Először is az a legfontosabb, hogy milyen gyakorlatokat csinálsz. Én személy szerint youtube-on kerestem gyakorlatokat, és én jelenleg Polla vieójából csinálom a gyakorlatokat. Kereshetsz mást is, ami neked tetszik. Nem kell egyszerre nagyon sokat csinálni, csak amennyit bírsz. Szerintem kezd 5 gyakorlattal. Edzés közben mindenképp rakj be zenét. A gyakorlatokat a neked megfelelő tempóban csináld. És a végén nyújts le. Az egész napodból max 30 percet vesz igénybe és még kellemes is.
2021. márc. 25. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!