Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy ez valamilyen...

Lehet, hogy ez valamilyen táplálkozási rendellenesség vagy csak simán lusta vagyok és nincs akaraterőm?

Figyelt kérdés

100 kiló fölötti 30 éves nő vagyok. Hol 102, hol 106 kg. 85 kilósan jól éreztem magam. Ez a célom, hogy megint ennyi legyek.

De nem megy. Elkezdem a diétát, aztán abbahagyom és addig eszek, amig van valami a hűtőben.

De nem csodadiétákat csinálok, hanem normálisan étkezek. Sok saláta, zöldség, sovány húsok, tejtermékek, teljes kiőrlésű kenyér, stb.

Ilyenkor heti 4-5-ször 40 percet szobabiciklizek.

Ezt csiálom egy-két hétig és tök büszke vagyok magamra.

Aztán gondolok egyet és kieszek mindent a hűtőből. Pörkölt nokedli után még megeszek egy nagy lekváros kenyeret. Persze, ilyenkor jön a lelkiismeret furdalás, és utálom magam. Este megint fogadkozom, hogy na majd holnaptól megmutatom. És nem mutatom meg. Ami két hét alatt lemegy, azt két nap alatt visszaszedem. Tipikus jojó. Majd kezdem előlről az egészet.

Hogyan legyek kitartó? Miért inogok meg? Miért nincs akaraterőm? Én már soha nem fogok tudni lefogyni?

Ja. És ehhet jön még a család, hogy nem is kell fogynod, meg ilyen alkatod van, meg a férjem igy ismert meg és igy szeret, stb. Nem valami segitő szándékúak. Ennek ellenére nagyon szeretnék fogyni 10 kilót végre.

Nem 90 napossal, nem valami csodával, hanem magamtól, egészségesen, lassan.

Hogyan?

2008. dec. 4. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem azért írok,hogy tanácsot adjak,hanem mert teljesen magamra ismerek benned.

Én már régóta keresek valakit,aki táplálkozási problémákkal küszködik épp úgy,mint én.

Jó lenne megbeszélni ezeket a "kínjainkat",lelket önteni egymásba.

Én 28 éves csajszi vagyok és ételfüggő.

2008. dec. 4. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező és első válaszoló!

Kezdésnek jó, ha például ketten együtt csináljátok a diétát.

20kg-ot adtam le 3 hónap alatt, egyedül nem ment volna, mertimádok enni. Ráadásul egy étteremben dolgozom. A szakács fiúval álltunk neki együtt, amikor az egyikünk meginogott, segítette és erőt öntött belé a másikunk. Volt, hogy este 10-kor hívtam, hogy mindjárt éhen halok, de sikerült és azóta sem jött vissza a súlyfelesleg. Naponta állok a mérlegre és ha 1-2 kg plussz van, visszafogom magam. Könnyebb 2kg-ot leadni, mint 10-20-at, ha nem figyelek. SOK SIKERT LÁNYOK!!!

2008. dec. 4. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Szia! Nekem is volt egy munkatársam aki ugyanilyen problémákkal küszködött, és néhány hónap alatt teljesen eltűnt a súlyfölöslege. Elmondása szerint egyáltalán nem edzett, hanem valami supergreens nevű étrendkiegészítőt használt. Szerintem nálad is segíthet ez a cucc. Néhány link:

[link]

[link]

[link]

Sok sikert!

2008. dec. 4. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt a zöld izét nem szivesen próbálnám ki. Nem hiszek az ilyen étrendkiegészitőkben.

A csoportos fogyi jól hangzik, csak sajnos nem élek Magyarországon és ahol meg élek, nincsenek barátaim, vagyis, akik vannak, mind soványak.

Lehet,a megfelelő motiváció hiányzik.

2008. dec. 4. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Nincsen semmi rendellenesség, csak akaraterő hiány!

Amit leírtál, hogy mit csinálasz amikor épp lelkes vagy az jó!

Nem a csodaporoktól várod a javulást hanem megfelelő étrendtől és a mozgástól. Tökéletes!

Próbáld meg kicsit árnyaltabban a dolgot, az intenzív mozgás mindenképp legyen része az életednek, de ne élesen váltogasd a pörkölt-nokedlit a sovány csirke-saláta kombóval, hanem kezdésnek egyik nap ez, másiknap az.

Amit próbálj meg bevezetni, hogy 4-5 étkezésre bontsd szét , de kisebb adagokkal és változatosan!

Tehát egyik reggel két tojás+zöldségek mondjuk, másik reggel müzli, harmadikon egy szendvics és paradicsom, stb.

2008. dec. 5. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
32%
Sziasztok csajok.Ismerős a téma.Szerintem sok ember azért duci,mert szeret enni.Magam is,és ha nem vok éhes,akkor is.Ez ellen nekem a reductil vált be.Reggeli közbe 1 szem,és eg nap nem KÍVÁNOK semmit,de picit eszem.Persze így könnyű salátával kibírni.De csak addig fogom szedni,még a gyomrom összeszűkül.Nekem másképp NEMMEGY.
2008. dec. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!