Éhezéssel kb mennyi idő alatt megy le 30 kg?
Mivel heti 0.5 kgt egeszseges maximum fogyni, ezert max ezzel szamolj.
Foleg ne ehezz.
Valts eletmodot, dietazz. Ne fogyokurazz, mert az csak idoszakos es jojo effektushoz vezet. Mozogj sokat es legy kaloriadeficitben, kevesebb szenhidrattal es zsirral, sok feherjevel.
24/F
Ne éhezz!Ez a legrosszabb ötlet mert vissza fogsz hízni duplán.
Az #1-es válaszoló véleményét osztom mert én is így fogytam le sikeresen és tartom is a súlyom mert életmódot váltottam
Figyelj..ne csináld ezt kérlek
Itt az én történetem..
Tavaly megpróbáltam lefogyni, 1500 kalóriával, és napi másfél óra edzéssel. Túl lassan fogytam. Csökkentettem 1200ra,majd 1000re,majd 800ra...tul lassan fogytam, levittem 500ra, éheztem és rennento gyorsan fogytam, és ez tetszett, gondoltam ha 500al gyorsan fogyok, akkor 200al méggyorsabban fogok fogyni. Decemberbe már csak 200 volt a napi megengedett kalóriám, de még ezt is rettentő soknak éreztem..
Nagyon rosszul voltam egész nap. Minden napom annyiból állt, hogy feküdtem az ágyban és sírtam, mert még a kezemet sem bírtam felemelni, annyira gyenge voltam. Persze az edzést is abbahagytam már 1000 kalória után, mert már akkor sem nagyon volt erőm.
Amikor 600 volt a napi kalóriaadagom, akkor még suli volt, tőlünk gyalog 3km a suli, egy szenvedés volt ennyit sétálni minden reggel. A suliban 1 almát és 1 körtét, vagy 2 almát ettem egész nap, a tesi órák kegyetlenek voltak. Itthon hazudtam, minden nap hazudtam anyukámnak. Minden reggel anyukám 500-700 forintot adott reggelire, soha nem vettem reggelit. Amikor hazaértem kérdezte miket vettem a boltba, én hazudtam, mindig kitaláltam valamit hogy épp miket vettem. Hazudtam édesanyámnak, annak aki a legjobban szeret és akire bármikor számíthatok.
Novemberbe hashajtó függő lettem..minden nap bevettem vagy 3mat, rettenetes volt. Tönkrevágtam az egész gyomrom.
Januárban elkezdtem felvinni a napi kalória adagom 800ra,majd 1200ra, majd 1500ra, és elkezdtem hízni, rengeteget, hetente 2kg-ot híztam.
A majdnem 1 év alatt 63rol 49kg-ra fogytam. Most 63kg körül lehetek, már nem merem mérni magam, félek hogy ha meglátnám a számot, valami hülyeséget csinálnék magammal. Rettegek hogy meddig fogok még hízni. Most szeretnék izmos lenni, ezért sokat edzem, és van is erőm 1500 kalóriával edzeni. Az edzés miatt nincs már akkora bűntudatom az ételektől, mint amikor nem edzettem és keveset ettem.
Engem magával ragadott az anorexia, kérlek te akard ezeket átélni!
Próbálok gyógyulni, ki jönni ebből az egészből, mert ez pokoli.
Rengeteget sírtam az egész alatt, rengeteget bántottam magam, ütöttem a falat, durván vagdostam magam amikor túlléptem a napi kalória keretem.. Gyűlöltem magam, és most így gyűlölöm magam hogy ezt csináltam. Utálom magam amiért ezt tettem magammal.
Kérlek ha fogyni szeretnél, étkezz egészségesebben, sportolj, járj el futni, és élvezd ezt az egészet! Élvezd azt hogy egyre jobban fogsz majd tetszeni magadnak! És bűnözz nyugodtan! Ne vonj meg magadtól semmit, mert megérdemled az ételt! Ha a tested kívánja, add meg neki, ha csak egy kicsit is, de add meg neki! Soha ne éhezz!
Köszönöm annak aki elolvassa! Ne essen soha senki ebbe a hibába amibe én! Mindenki vigyázzon magára! Mindenki értékes és csodálatos!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!