Hogyan tudnék fogyni 4kg-ot nyárig?
4es
Azért nem mindegy h 150kg-ról akar valaki fogyni vagy 60ról.
Előbbinél jó a havi 5kg de azért 60-ról 55re lefogyni egy hónap alatt eléggé egészségtelen lenne....
Kérdező: szerintem jó irányban haladsz, fokozatosan kell fogyni, nem pedig hirtelen sokat.
Nyárig simán meglesz a 4 kg, mozogj sokat és figyelj rá, hogy mit eszel (de azért táplálkozz rendesen!)
Sok sikert! 😊
Annál a súlynál az a 6 kg teljesen jó. Ügyes voltál!
De a kérdező kezdő súlya nem olyan magas (62-63kg) úgyhogy neki a havi 5 kg nagyon megterhelő lenne a szervezetére.
Mindenkinek más az ideális idő és mérték a fogyáshoz a testalkatához, magasságához, kezdő-és célsúlyához függően.
#9 Gondolom itt mindenkiben ez a 10 évvel ezelőtti baromság él, hogy heti 1 kiló fogyás normális, holott ez nyilván nem igaz, számtalanszor meg lett cáfolva, meg függ egy csomó tényezőtől is.
Ez a topik kicsit ilyen elmaradott amúgy, múltkor valaki az este 6 után nem evést javasolta, azt hittem, visszakerültem 2003-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!