Grillcsirkét lehet enni fogyókúra alatt?
sziasztok, a kérdésem csak annyi lenne hogy lehet e enni ebédre vagy vacsira grillcsirke combot, vagy grillcsirke szárnyat?:) a mellrészét nem szeretem. :)
ha beiktatom 1 héten 2-3szor a napi menübe attol ugyanúgy sikeres a fogyásom?
persze zöldség körettel.
Ha nem fitness világbajnoknak készülsz, akik minent grammoznak, akkor mehet.
Amúgy miért nem szereted a mellét? Az a legfinomabb része szerintem.
#5 Nettó baromság, hogy mindegy. Ennyi erővelj zabáljon min szart össze, de persze kevesebb kalória lesz, mert fehérjét az életben nem fog látni, de jól teletömi magát ch-val.
A makro összetétele sem mindegy, ahogy a minősége sem.
nem baromság, hanem tény. azért nem jó össze-vissza zabálni, mert hiányoznak az értékes tápanyagok, vitaminok, hiánybetegségek léphetnek fel stb.
megismétlem, hogy kizárólag a fogyás szempontjából van így.
és pont ezért nem fenntartható, mert trutyin érezné magát az ember, és az egészsége is károsodna hosszú távon.
jól teletömheti magát akár ch-val is. a fogyás szempontjából mindegy.
ismétlem, kizárólag a fogyást nézve, nem az emberi egészséget.
csak a fogyást!
remélem kellőképpen kihangsúlyoztam.
ezenkívül nyilván egyetértek.
nem vitázunk :) csak igyekeztem eloszlatni egy téveszmét :)
örülök, jó étvágyat a csirkéhez :)
4-es, ha volnál szíves értelmezni amit írtam, idézem:
"amíg a makrók és kalóriák rendben vannak"
- a makróösszetétel feltételezi az étel minőségét (hogy nem csak szénhidrátból és zsírból bevitt kalória), valamint nyilván, ha répából, meg egészséges dolgokból viszed be, az jobb. Írtam is, idézem: "nem hiszem, hogy érdemes".
És ha értelmeznéd, akkor nem nyomnál rá mínuszt, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!