Időszakos böjtről mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálnám a 16:8-at kezdésnek, de kicsit tartok tőle. Eddig a csapból is az folyt, hogy reggelizzek, meg napi 5x egyek... amúgy fogyni szeretnék, egészségesen, életmódváltással. Ehhez a kaja, edzés már megvan, csak a böjt izgatja a fantáziám még ezekhez kiegészítésnek.2021. márc. 15. 20:06
11/13 anonim válasza:
Én is IR -es vagyok, igaz én már jól kezelt vagyok, papír szerint....
de 3 óránként ettem, sportoltam és 10 kg-ot fogytam. 68ról-58ra
majd minden változás nélkül visszajött minden, puffadtam, fáradt voltam... mindent bevettem, az edzést növeltem heti 2ről, heti 6ra a végén már, elkezdtem gyógyszert is szedni IR-re, de csak híztam...
most IF böjt van a terítéken 3 hete... és szuperul érzem magam!! :) 3 kg-ot fogytam 3 hét alatt. :D eddig semmi nem vált be..
Elviekben az autófágia miatt hasznos is időnként mindenkinek :)
12/13 anonim válasza:
Én több mint 1 éve nyomom és tökéletesen vagyok. Néha szoktam 2-4 napos böjtöket is tartani. A koromnál fiatalabbnak nézek ki, az alakom tökéletes, van testi és mentális energiám, jól alszom.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok, en most kezdtem az IF-t, 16-8-as valtasban. En reggelizem, 4 utan mar nem tervezek enni. Miket ettetek, esztek amugy ilyenkor? Marmint, amikor lehet. Az is dietes, vagy rendesen mindent? En azt olvastam, mindent lehet enni, nem kell dietazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!