Hogy mondjam el a szüleimnek,?
Hy,Hogy mondjam el a szüleimnek hogy bulémiás lettem?, Tudom,hogy nagyon hülye voltam,de elkezdetem hánytatni magam mert szerettem volna fogyni,és kezdtem tönkremenni.És most nem tudom mit csináljak, a szülőknek ezt tudni kell?
Pszichológushoz kell mennem?vagy mi ilyenkor a teendő?
Légyszíves ne azt mondjatok h gratulálok,meg h mekkora idióta vagyok mert tudom h az vagyok.
Mostmár ha eszek egyből öklendeznem kell,nagyon megbántam amit csináltam. De most mit tegyek?Mi a teendő ilyenkor?
Előre is köszi...:/
Azt hiszem olyan állapotban vagy már, hogy jobb lesz ha orvoshoz mész. Mert már nem tudod kontrollálni a dolgot.
Gyógyulj meg! Tegyél meg mindent ellene. De ez nem elég, de kell ez a plusz. Az orvos egyedül kevés, Kellesz te is hozzá. Higgy benne és soha ne add fel!
Van bulémiás ismerősöm.Mindenképp mond el a szüleidnek!
A pszichológus is ezzel kezdi.Ismerősömnek azt mondta,hogy addig ne is menjen hozzá,amíg el nem mondta otthon.Ez az első lépés.
köszönöm szépen a segítséget!nagyon sokat segít h ilyen rendesek vagytok,és tanácsot adtok.
mégegyszer köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!