Diétázom, de ma bepusziltam egy gyros tálat, holnap ha nem eszek semmit kijavíthatom ezt a bakit?
Bármit lehet enni, de mértékkel, és közben folyamatos mozgással.
Itt nem az a lényeg, hogy holnap nem eszel semmit, sajnos kevesen értik meg ennek a körforgását, de ahhoz, hogy fogyj enni KELL. Ha egészséges ételt eszik az ember, akkor a teste sokkal többet fog felhasználni, mint pl. egy gyros tálból, azért mert, pl. egy salátába és egy roston sült csirkemellben annyira elenyésző a zsírtartalom, hogy a szervezet simán felhasznosítja, és akkor itt kapcsolódik be a mozgás, ha sok zsíros ételt eszel, és nem mozgod le, a tested elraktározza, és halmozódik. A zsír egyébként nagyon sok energiát tud adni, úgyhogy inkább eddz! Holnaptól pedig próbálj egészségesebb ételt enni, tudom, nehéz, én is szeretem a gyrost, főleg ha sok zöldség van benne, de az az igazság, hogy a húsban meg rohadt sok a zsír. Figyelj oda jobban.
Egy napi ételtől nem lehet hízni ,mint ahogy lefogyni sem tudsz egy nap koplalástól .
Szerintem erről tudatosan álljál le,mielőtt kialakul valami evészavar nálad .
Ha koplalsz, nem lesz energiád edzeni. Nem lesz motivációd se, mert nyűgös leszel.
A vércukrod is indog, szóval vigyél be kis mennyiséget rendszeresen.
Tessék elmenni futni, vagy tornázz, piláteszezz, jógázz, aztán egyél egy egészséges ebédet, uzsonnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!