Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázom, de ma bepusziltam...

Diétázom, de ma bepusziltam egy gyros tálat, holnap ha nem eszek semmit kijavíthatom ezt a bakit?

Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, enni kell azzal nem oldod meg hogy holnap nem eszel. Mozogj és nem lesz semmi baj
2021. márc. 5. 20:46
 2/8 anonim válasza:
57%

Bármit lehet enni, de mértékkel, és közben folyamatos mozgással.

Itt nem az a lényeg, hogy holnap nem eszel semmit, sajnos kevesen értik meg ennek a körforgását, de ahhoz, hogy fogyj enni KELL. Ha egészséges ételt eszik az ember, akkor a teste sokkal többet fog felhasználni, mint pl. egy gyros tálból, azért mert, pl. egy salátába és egy roston sült csirkemellben annyira elenyésző a zsírtartalom, hogy a szervezet simán felhasznosítja, és akkor itt kapcsolódik be a mozgás, ha sok zsíros ételt eszel, és nem mozgod le, a tested elraktározza, és halmozódik. A zsír egyébként nagyon sok energiát tud adni, úgyhogy inkább eddz! Holnaptól pedig próbálj egészségesebb ételt enni, tudom, nehéz, én is szeretem a gyrost, főleg ha sok zöldség van benne, de az az igazság, hogy a húsban meg rohadt sok a zsír. Figyelj oda jobban.

2021. márc. 5. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyros tál még viszonylag egészségesnek mondható, hús, zöldségek, natúr joghurt az egész. A pita vagy sült krumpli persze kevésbé, de még az sem vészes.
2021. márc. 5. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha simán belefér a gyrostál, szerintem sem szentségtörés. Nincs abban annyi kalória, mint egy átlag napi étkezésben, de még ha lenne is, emiatt butaság lenne egy napot éhezni. Megetted, jólesett, mész tovább az életeddel. Gondolom egyébként egészségesen eszel (másképp nem ijednél így meg tőle), nem lesz semmi gáz.
2021. márc. 5. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha holnap nem eszel semmit, akkor csak rontasz a helyzeten. Az étel nem ellenség!
2021. márc. 5. 22:46
 6/8 anonim válasza:
100%
Egy napig koplalni nem tűnik túl okos megoldásnak, semmi nem fog múlni hosszú távon ezen a gyros tálon
2021. márc. 6. 02:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy napi ételtől nem lehet hízni ,mint ahogy lefogyni sem tudsz egy nap koplalástól .

Szerintem erről tudatosan álljál le,mielőtt kialakul valami evészavar nálad .

2021. márc. 6. 07:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha koplalsz, nem lesz energiád edzeni. Nem lesz motivációd se, mert nyűgös leszel.

A vércukrod is indog, szóval vigyél be kis mennyiséget rendszeresen.

Tessék elmenni futni, vagy tornázz, piláteszezz, jógázz, aztán egyél egy egészséges ebédet, uzsonnát.

2021. márc. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!