Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc diétás nasid?

Mi a kedvenc diétás nasid?

Figyelt kérdés

2021. febr. 23. 17:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Túró+citromlé+áfonya

TK. Korpovit keksz

Gyümölcs, főleg alma vagy narancs

Zöldségek közül répa, uborka, paradicsom, piros paprika

Zabkeksz

Cukormentes gyümölcsszelet (lidl)

Joghurt

Turmix pl. Banán+bogyós gyümölcs+tej, eper+narancs, stb..

2021. ápr. 30. 18:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Banánfagyi most a nagy kedvenc. (Fagyasztott banán krémesre turmixolva)

Egyébként sütőben, zsiradék nélkül sült cékla és répa chips, szoktam készíteni tortilla chipset is, ahhoz csinálok zöldségkrémeket (répa, gomba, avokádó...stb.)

Sütiket is szoktam sütni, eritrittel, általában zabpehelyliszttel, vagy teljes kiőrlésűvel, gyümölcsökkel. Házi túró rudi, zsírszegény túróval, magas kakaótartalmú, cukormentes étcsokival.

Ha nincs időm otthon elkészíteni, akkor kölesgolyó (sima, a többi cukros), barna rizschips (szintén natúr) pár egészség szelet, ilyenek.

De pl. pár napja már nagyon kívántam egy mekis sajtburgert. Ma elmentem, vettem egyet, csináltam hozzá itthon egy klassz salátát, sütöttem sütőben pár szem krumplit és szépen megettem. Nagyon jol esett. Aztán ma este kicsit többet futottam. 🤷‍♀️

2 havonta van, hogy megkívánok valami ilyesmit, akkor nem csinálok belőle nagy ügyet, eszem egyet és utána megint hónapokig jól elvagyok.

2021. máj. 13. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!