Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy gramm se ment...

Mit tegyek? Egy gramm se ment rólam le pedig 2 hétig koplaltam! Milyen FOGYÓKÚRÁK-at tudtok még?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16.57-es vagyok.Itt nem a milyenségél van szó,hanem,hogy nincs rá idő.És az alig harapok valamit alatt nem egy csokit kapok be,hanem rozsos kifli és esténként futni járok és mégis van feleslegem.De itt mindenki azzal jön így enni,meg mozogni,de valószínű,hogy aki ideír mindenki így tesz és egy deka feleslege sincs!.........Na valószínű!
2010. aug. 17. 18:48
 12/16 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha van valakin felesleg és úgy ad tanácsokat? Rajtam pl. nincs felesleg, de ha lenne sem, írnám azt a kérdezőnek, hogy egyél bármit, mert úgysincs esélyed lefogyni meg nem lesz rá időd. A leghatékonyabb módszereket kell leírni, utána az illető eldönti, hogy belefér-e az életébe.
2010. aug. 17. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:
A rossz hír az, hogy a koplalás miatt most még pár kiló pluszra is számíthatsz.
2010. aug. 17. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
elég vizet ittál?
2010. aug. 18. 15:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy elég vizet ittam egész nap vizet ittam
2010. aug. 19. 10:56
 16/16 anonim ***** válasza:
g
2011. máj. 24. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!