Norbi update 1es kódú ételekkel való fogyás?
Figyelt kérdés
Van olyan köztetek aki kizárólag 1es kódú élelmiszereket evett, és fogyott?Mennyit?És mennyi idő alatt?2010. aug. 17. 10:35
1/3 anonim válasza:
Én anno igen! 18 kg-ot fogytam. De sportoltam is heti 4x. Szerintem a mozgás elengedhetelen. Nem is látszik szerencsére a bőrömön!
2/3 anonim válasza:
Én is fogytam vele kb. 20 kilót. De igazából ilyenkor azért fogysz, mert nem a sütemények, zsíros kaják tartoznak az 1-es kódba, hanem a lightosabb kaják. Szal, bármilyen más diétával is el lehet ezt érni. Amúgy szerintem nem rossz, de nekem elegem lett abból, hogy változnak a kódok. Pl. régen a teljes kiörésű termékek 2es kódúak voltak, amióta megjelent Norbika update 1 "csodalisztes" kenyere, azóta a tk kenyér átkerült a 3as kódba, vagyis kb. tiltólistára. Az egész marketingfogás.
3/3 anonim válasza:
2. válaszoló.. hm.. igazad van! de én nemrég annyira tiszteltem Norbit, a módszert, de most.. hát jobb nem becsapni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!