Elrontottam a napi fogyásom a kakós csigával?
szisztok, már nagyon kívántam a Sprban kpható Nosztalgia kakaós csigát, nem ettem egész nap semmit csak ittam vizet citromlével,
a kalácsba van 390,kalória,
megettem de ha ugyanúgy ma nem megyek 1500 kalória fölé, és a nap tovàbbi részébe zöldségböl, gyümölcsből szedem a kalóriákat és a szénhidrátot , fehérje pedig csirkemellből, akkor nincs semmi gond?
ugyanúgy a mai napom is lehet ugymond fogyós nap?
értem,
hát én teljesen életmódot váltottam, nem szeretnék meghízni vissza ha lefogytam.
az életmódváltásom annyi hogy cukor, lisztek kilőve, tej , tejtermék is, kivéve ritkán a light sajt,
cukor helyett is édesîtőt használok, és látom a fogyást, 1hét alatt leadtam 2kilót, edzek napi 40percet és ugyanazt eszem mint a családom csak köret nélkül, és beosztottam saját magamnak is hogy 10naponta vagy 2hetente kicsit besütizek vagy mekizek, választok a kettő közül. de persze abból is max 800kalória,
meg pluszba vettem itthonra magamnak ilyen cukormentes kekszet és nápolyit, ha nagyon édességhiányom van akkor eszek ezekből naponta 1-2darabot büntudat nélkül csak mégis hogy érezzem az édességet.
de mivel a kakaós csiga amit jelen esetbe ettem ez egyáltalán nem egészséges és tele van cukorral, gondoltam megkérdezem hogy ha ezt megettem akkor aznapom teljesen kuka vagypedig ugyanúgy jó ezis mint a többi csak a további étkezések legyenek óvatosabbak e. de ezekre kaptam választ és köszönöm is :)
10 -es hibátlanul jellemzi ami hozzá állásotokat.
Minden kilőve amit a Tv-annak mond. Utána mikor nem birtok magatokkal akkor meg napokig rágódtok .
Szépen haladsz, tök jó, hogy tejterméket sem eszel :)
Ha nagyon akarsz még "fejlődni", akkor az olajat lehet még elhagyni. Tömény zsír és semmi értelme.
Szerintem ez így belefér. Nem feltétlenül kell többet sportolnod ma emiatt, de persze a sportolás sosem árt :)
Egyébként néha szerintem simán belefér egy kakaós csiga. 10es, igazad van. A fogyókúra sem feltétlenül arról szól, hogy soha többet nem ehetsz szénhidrát dús ételeket. Meg igazából ha az ember a fogyókúra alatt nem eszik ilyeneket, és miután elérte a kívánt súlyt, újra enni kezd szénhidrátot, akkor a több hónapos szenvedés nem ért semmit.
Egy szó, mint száz, szerintem ez még teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!