Mik a "safe food"-jaid, és a "fear food"-jaid?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 14:16
2/21 anonim válasza:
A safe food a bogyók és gumók. Biztonságos begyűjteni őket.
A fear foodom a medvetalp, mert a medvétől félek, de a finomsága miatt hajlandó vagyok vadászni rá, a félelmem ellenére.
3/21 anonim válasza:
Nálam a gumicukor, popcorn és a csipsz tiltólistás, de nem is szeretem. A gyorskaja/ rendelt kaja is az, de néha csak azt tudok enni. A csokit, kekszet szeretem, a gyümölcsökért odavagyok. Megszoktam a zabkását, joghurtot, müzlit, abonettet.
4/21 A kérdező kommentje:
#2-es: a medvetalp az micsoda? Nem hallottam még róla
2021. febr. 10. 14:46
5/21 anonim válasza:
Csak vicc volt, de bizonyos helyeken a tócs(n)i, cicege, lepcsáng nevű ételt medvetalpnak gúgyolják.
6/21 anonim válasza:
nincs ilyen, mert feleslegesnek tartom így kategorizálni az élelmiszereket.
7/21 A kérdező kommentje:
#6-os: akkor te mi alapján kategorizálod az ételeket?
2021. febr. 10. 15:03
8/21 anonim válasza:
A medvetalp az egy növény.
A kérdésre pedig nem tudok válaszolni, mivel semmi értelme az egésznek.
9/21 anonim válasza:
Én nem 6-os vagyok, de én pl íz alapján. Van 3 kategóriám. A bármikor bármennyit, a megeszem hogy ne haljak éhen, meg van az a kategória amit akkor sem, ha fizetnek érte.
10/21 anonim válasza:
Miért, szerinted ez a normális kategorizálása az ételeknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!