Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatékonyan fogyaszt az alábbi...

Hatékonyan fogyaszt az alábbi répás ital?

Figyelt kérdés

[link]

Szépeket ígér a cikk, de nem szoktam hinni a csodaszereknek, főleg, ha ennyire bizonygatják az eredményességüket. Valaki kísérletezett már ilyennel? Mennyire lehet hatékony?

2010. aug. 16. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán csak edd meg az összetevőket:P attól hogy folyadék formában viszed be, nem lesz hatékonyabb.
2010. aug. 16. 15:14
 2/7 Harrr ***** válasza:
100%

Ez a diétás recept 4 nap alatt 6 kilót ígér, teljesen természetesen.

Eddig olvastam a cikket, aztán abba is hagytam. Utoljára 4 nap alatt 6 kilót akkor adtam le, amikor 40fokos lázzal hallucinálva fetrengtem infúzióval a kezemben, és azt sem tudtam hol vagyok.

Én nem hiszek benne.

2010. aug. 16. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hatha csak ezt eszed-iszod, talan lefogysz egy kicsit. Amint mast eszel, ugyanugy visszahzod. Sok hulyeseg van a WWW-en. De legalabb ez ingyen van.
2010. aug. 16. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
persze, hogy hatékony, az a lényeg, hogy egy jó órás, intenzív edzés után igyad ;)
2010. aug. 16. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy újabb baromság... Egyértelmű, hogy fogysz mivel eddig normálisan vagy sokat ettél, ezzel az itallal meg 10ed annyi kalóriát viszel be. De nem az ital egy csodaszer, hanem annyi, hogy baromi kevés kalóriát viszel be, illetve koplalsz. Aki ilyeneket iszik, hosszú távon, 3szoros mennyiséget szed fel, mellesleg tönkrevágja a szervezetét.
2010. aug. 16. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt kihagyták a cikkből:).4 nap alatt leépít 5 kiló izmot a fehérje megvonás miatt,ami normál evésnél azonnal visszajön.És a koplalás miatt veszítesz egy minimális zsírt 0.5-1 kilót kb.
2010. aug. 16. 22:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sejtettem. :)
2010. aug. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!