Szűztea meghajtott már valakit?
Fogyás céllal hasznaltátok már?
Ha igen, mennyit?
Illetve milyen tapasztalataitok vannak?
Napi 2 csésze normális elvileg de ezt gondolom csak alkalmanként lehet csak vagy tévedek?
L
Nem, mert semmi értelme.
Nulla csésze, vagy rakjál a forró vízbe fekete vagy zöld teát... sokkal több haszna lesz.
Igyál belőlük amennyi jól esik... csak ne lefekvés előtt.
A Szűzteát meg dobd ki.
Szia, én is próbáltam már, tényleg nagyon meghajt, de ha minden nap iszod, ráadásul 2 cseszevel, az már nagyon durva és hozza fog szokni a szervezetek, elveszíti a hatását.
Szerintem heti 1 alkalommal érdemes csak max használni
Én most több napja iszom suli előtt és után napi 2x, úgy fosok tőle hogy fel se tudok állni a WCrol, mellé csikar a pocim.
Nagyon durva cucc, az elsőt suli előtt iszom így néha meg a suliban kap el a fosás de legtöbbször már otthon de akkor egész délután a Wcn ülök ;)) utána éjjel amikor a család alszik akkor ülök a wcn huzamosabb ideig..
Jól kipucol de este ne igyad, mert egyszer este ittam és végigfostam a napot a suliba.. órák helyett a WCn ültem és fostam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!